Virgin River spin-off mogelijk

Fans van Virgin River opgelet: de populaire serie krijgt misschien een spin-off! Jinny Howe werkt bij Netflix en is verantwoordelijk voor de drama sectie van de populaire streamingdienst. In een interview met Deadline geeft ze aan er nog veel meer verhalen te vertellen zijn over het fictieve stadje, vandaar de geruchten over een Virgin River spin-off. Een ding is zeker, het einde van de serie is nog lang niet in zicht. En dat vinden wij niet erg!

Spin-off
Of er een Virgin River spin-off komt is dus nog niet duidelijk. Dit ligt met name aan de kijkcijfers. Jinny Howe is optimistisch. Ze geeft aan dat Virgin River een rijk universum aan personages heeft en fans lijken er niet genoeg van te krijgen. Zolang dat het geval blijft, kunnen we volgens Howe rekenen op meer Virgin River. Zij is ook benieuwd welke personages nog zullen groeien op het scherm. "Het zal spannend zijn om te zien welke personages nog populairder worden en waar het publiek meer naar hunkert," zegt ze. 

Bron: Netflix

Virgin River
In het eerste seizoen van de populaire serie zien we hoe Melinda Monroe verhuist van het grote Los Angeles naar een klein gehucht dat Virgin River heet. De advertentie waarop ze reageerde, beloofde haar een gezellige praktijk om in te werken en een mooie blokhut om in te wonen. Bij aankomst blijkt al gauw dat dit loze woorden waren. De blokhut is vervallen en de dokter die in de praktijk werkt, is een chagrijn die haar niet in de buurt wil hebben. Mel wil echter niet terug naar LA omwille van persoonlijke redenen, en op aandringen van enkele lokale bewoners besluit ze Virgin River een kans te geven. De serie is gebasseerd op de boeken van Robyn Carr. 

Vijfde seizoen 
De eerste vier seizoenen van Virgin River kun je op Netflix bekijken. Het vijfde seizoen wordt momenteel opgenomen. Van dit nieuwe seizoen mogen we wel wat verwachten. Ben Hollingsworth, die Brady speelt, vertelde onlangs aan TV Line dat ze ambitieuze dingen doen die fans nog niet eerder hebben gezien. "Ik denk dat het groter en beter is dan alle seizoenen die we tot nu toe hebben gedaan", vertelt Hollingsworth. De opnames zijn in Vancouver begonnen. Het is nog niet duidelijk wanneer dit nieuwe seizoen op Netflix zal verschijnen, maar waarschijnlijk is dat ergens tijdens de zomer van 2023. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte! 

Nieuwste artikelen

  • The Mummy ster Brendan Fraser maakt graag nog een vervolg

  • Dit is waar de kinderen uit kerstfilms nu zijn

  • Dit is de release datum van Shadow and Bone seizoen 2 + eerste beelden

  • Genoeg gezegd – Karen Rose

  • Nee! Kerstklassieker The Holiday krijgt toch geen vervolg

Gerelateerde artikelen

  • Bevestigde vervolgseizoenen die uitkomen in 2021 op Netflix

  • 17 romantische series die je wil zien

  • Deze series krijgen een nieuw seizoen

  • Recensie: Virgin River - seizoen 1

  • Virgin River seizoen 3 alles wat je wil weten

Zoek in artikelen