Netflix trailer Harry & Meghan onthuld

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van Harry & Meghan, de documentaire over hertogin Meghan en prins Harry. De beelden zijn niet subtiel. Er is meteen te zien en te horen hoe de prins vertelt over de verhalen die worden gelekt, of bewust worden verzonnen, in en door het paleis. Benieuwd wat prins Harry nog meer heeft gezegd in de eerste beelden? Lees dan snel verder!

Harry & Meghan
Deze Netflix-documentaire over het paar belooft de ene onthulling naar de andere boven water te brengen. Drama lijkt het paar te volgen en de trailer zet dit dik aan. De trailer begint vrolijk. De mooie tijden van de verloving van Harry en Meghan zijn te zien tot dat ze elkaar het jawoord geven. Dan wordt de toon dramatischer. Zwart-wit beelden van prins Harry en Meghan gaan over in Harry's stem als hij zegt: 'Niemand ziet wat er achter gesloten deuren gebeurt. Ik moest alles doen om mijn gezin te beschermen.' 

Bron: Netflix

Bekijk hier de trailer Harry & Meghan:

Met foto's van prinses Diana en hertogin Kate stelt Harry dat hij ervoor vreest dat de geschiedenis zichzelf zou herhalen. Door de muziek zeggen vele dat de trailer wat wegheeft van een thriller. Op de vraag waarom Harry en Meghan hebben besloten om een documentaire te maken zegt de prins: “Niemand ziet wat er achter gesloten deuren gebeurt."

Drama
Het hek lijkt van de dam voor het stel. De twee keert continu terug naar de media, iets waar binnen Buckingham Palace veel frustratie over zou zijn. De Britse koninklijke familie gaat naar verwachting niet reageren op de nu al veelbesproken Netflix-documentaire over prins Harry en zijn vrouw Meghan.

Bron: Netflix

Wanneer kun je de docuserie Harry & Meghan verwachten? 
De serie zal in twee delen op Netflix verschijnen. Het eerste deel is vanaf 8 december te zien en het tweede deel vanaf 15 december. 

Meerdere projecten
Dat het koppel een deal had gesloten met Netflix was al bekend. Toendertijd zei het echtpaar:  "Onze levens, zowel onafhankelijk van elkaar als een koppel, hebben ons in staat gesteld de kracht van de menselijke geest te begrijpen: namelijk moed, veerkracht en de behoefte aan verbinding. Door ons werk met diverse gemeenschappen en hun omgevingen, om mensen en doelen over de hele wereld onder de aandacht te brengen, zal onze focus liggen op het creëren van inhoud die informeert maar ook hoop geeft. Als nieuwe ouders is het maken van inspirerende gezinsprogrammering ook belangrijk voor ons, evenals krachtige verhalen door een waarheidsgetrouwe en herkenbare lens. We zijn enthousiast om samen te werken met Ted en het team van Netflix, wiens ongekende bereik ons ​​zal helpen om impactvolle inhoud te delen die tot actie leidt." Begin volgend jaar komt ook Harry's memoires uit, Spare.  

Bekijk hieronder de Harry & Meghan poster:

Bron: Netflix

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • De Suits seizoen 8 trailer is er

  • Meghan Markle brengt een kinderboek uit geïnspireerd op haar man en kind

  • Meghan Markle stopt met Suits

  • Nieuwe Disney+ film Elephant met Meghan Markle

  • Deze bad lip reading van de Royal Wedding is hilarisch

Zoek in artikelen