• Home
  • Nieuws
  • Johnny Depp keert misschien toch terug als Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean

Johnny Depp keert misschien toch terug als Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean

Volgens de producer van Pirates of the Caribbean is de kans groot dat Johnny Depp terug keert! Na veel chaos in zowel zijn persoonlijke- als zijn werkleven lijkt het tij gekeerd. Het is inmiddels een paar maanden dat hij gewonnen heeft van zijn ex-vrouw in de rechtbank. Geruchten gingen al rond dat de bekende acteur terug zou keren in zijn meest geliefde rol en dit lijkt steeds meer de goede kant op te gaan. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder! 

Producer Jerry Bruckheimer zegt in een interview met AP Entertainment: "We werken er nog steeds aan. Er is nog niets definitief, maar we blijven kleine babystapjes zetten op weg naar het script."

Disney heeft echter nog niks bekend gemaakt over dit nieuws. De maatschappij heeft wel gehint naar de terugkeer van de acteur, in ieder geval naar Jack Sparrow in de nieuwe film, nadat ze Pirates of the Caribbean 6, waar Margot Robbie in te zien zou zijn, hebben gecancelled. Disney heeft Johnny laten vallen toen hij in de problemen raakte met Amber Heard, maar het is niet ondenkbaar dat ze hierop terug komen. De film-reeks is dankzij Depp gekomen waar hij is en veel fans vinden een Pirates-film zonder Johnny Depp lastig te accepteren. 

Pirates of the Caribbean 6
Nieuws rondom de zesde film in de reeks is onduidelijk. Geruchten gingen rond dat Margot Robbie (Suicide Squad) in de film zou spelen, maar de film is nu gecancelled. Er staat nog een andere film op de planning, met een jongere cast, maar hier is verder niks over bekend. Waar een volgende film over zou gaan is ook nog niet bekend, maar een stukje aan het einde van de vijfde film, Salazar's Revenge, kan een hint zijn naar de terugkeer van Will en Elizabeth. Mocht er een zesde film komen, dan zijn we er vrij zeker van dat Kaya Scodelario terug zal keren in de zesde film, omdat ze een contract heeft getekend waarin ze toegezegd heeft terug te keren als er een zesde film zou komen. De actrice speelt de rol van Carina Barbossa, de verloren dochter van kapitein Barbossa. Als Carina terugkomt, denken en hopen we dat ook Henry Turner terug zal keren in Pirates of the Caribbean 6. Hij is de zoon van Will en Elizabeth, die het aan het eind van de vijfde film voor elkaar krijgt om zijn vader te bevrijden van het vervloekte schip: de Flying Dutchman. 

Bron: Walt Disney Studios Home Entertainment

De extra scène aan het einde van Salazar's Revenge (ook wel bekend als Dead Men Tell No Tales) zien we Will, die wakker schrikt, om vervolgens te denken dat hij een nachtmerrie heeft wanneer hij Davy Jones ziet staan. Davy Jones was toch dood, of niet soms? Het is dus zeker mogelijk dat hij terugkeert in de nieuwe film, maar ook hierover is nog niets bevestigd. Of Johnny Depp terug komt is dus nog niet helemaal bevestigd, maar natuurlijk houden wij jullie op de hoogte! 

Pirates of the Caribbean 
In de eerste film lijkt het idyllische leventje van de charmante piraat Kapitein Jack Sparrow afgelopen wanneer zijn aartsvijand, de doortrapte Kapitein Barbossa (Geoffrey Rush), zijn schip de Black Pearl steelt. Niet veel later valt Barbossa de stad Port Royal binnen en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley), de beeldschone dochter van de gouverneur. In een heldhaftige poging haar te redden en de Black Pearl terug te veroveren, vormt Jack een team met Will Turner (Orlando Bloom), een vriend van Elizabeth, die heimelijk tot over zijn oren verliefd is op haar... In 2006 kwam het vervolg, Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest, uit gevolg met At World's End in 2007 en On Stranger Tides in 2011. In 2017 kwam de meest recente film uit, Dead Men Tell No Tales. 

Nieuwste artikelen

  • Deze films en series verschijnen in februari op Netflix

  • Hoe je in één klap 101 miljoen volgers verliest - Frederick Deloddere

  • Jacht om Middernacht - Benjamin Read & Laura Trinder

  • Gloriedagen - Corina Bomann

  • Reserve - Harry hertog van Sussex

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: De gordiaanse kloof

  • Bier, zweet en tranen

  • Recensie: The Report

Zoek in artikelen