• Home
  • Nieuws
  • Romcom in aantocht met Wednesday acteurs Jenna Ortega en Percy Hynes White

Romcom in aantocht met Wednesday acteurs Jenna Ortega en Percy Hynes White

Heb jij ook zo genoten van Wednesday en wil je de acteurs zo snel mogelijk weer zien? Op het tweede seizoen moeten we nog even wachten, maar actrice Jenna Ortega en acteur Percy Hynes White zullen samen spelen in een nieuwe romcom! Ortega speelt het titelpersonage Wednesday in de serie en White is te zien als Xavier. Benieuwd naar deze reünie? Lees dan snel meer over deze romcom! 

Winter Spring Summer or Fall
Ben jij ook zo gehecht geraakt aan de personages Wednesday en Xavier? De acteurs die deze rollen tot leven hebben gebracht in de Netflix-serie gaan samenwerken in een nieuwe romcom. Deze romantische comedy wordt geregisseerd door Tiffany Paulsen. In de hoofdrollen verschijnen Jenna Ortega en Percy Hynes White. Before Sunrise meets The Perks of Being a Wallflower, zo wordt de film omschreven. Twee tieners worden verliefd op elkaar, op vier dagen in het jaar. 

Bron: Netflix

Wednesday 
Jenna Ortega speelt het tienermeisje Wednesday Adams die begint op een eeuwenoude kostschool genaamd Nevermore Academy. Hier moet Wednesday haar krachten leren beheersen, een monster stoppen en een mysterie oplossen dat te maken heeft met haar ouders. Het tweede seizoen is nog niet officieel aangekondigd, maar het succesvolle debuut zorgt voor een veelbelovende toekomst

Most watched show
Na het verbreken van het record op Netflix is het niet gek dat er al wordt gesproken over een tweede seizoen. De serie is in zijn eerste week bekeken door meer dan 50 miljoen huishoudens.  341.23 miljoen uren bekeken. De vorige recordhouder was het vierde seizoen van Stranger Things. In een volgend seizoen van Wednesday zou er meer gefocust worden op de vriendschappen die Wednesday sluit, aangezien het eerste seizoen zich uitsluitend op het titelpersonage heeft gericht. 

Wednesday seizoen 2
Vooralsnog zijn er geen bevestigingen gekomen rondom een tweede seizoen van Wednesday. Dat hoeft niks te betekenen, aangezien het eerste seizoen pas online staat. Co-creator Alfred Gough heeft in een interview met Empire gezegd dat er nog genoeg te ontdekken valt in de wereld van de Addamses. Hij onthulde ook dat hij de overige familieleden meer in hun rol wil zien. 'We hebben het gevoel dat we slechts het topje van de ijsberg hebben laten zien met deze karakters en de acteurs zijn zo fantastisch in die rollen,' vertelde Gough in een interview met TVLine.

Nieuwste artikelen

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

  • Het groentebakboek - Lina Wallentinson

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Verlaten

  • Met haar had hij wel seks

  • Wintereiland - Jenny Colgan

Zoek in artikelen