Trailer Zack Snyder's Rebel Moon Part 1

De trailer van de nieuwste Netflix film Rebel Moon is uitgebrachtRebel Moon is een sciencefictionfilm van Zack Snyder (DC, 300, Zack Snyder’s Justice League) die uit twee delen bestaat. Deel 1: A Child of Fire is te zien vanaf 22 december. Deel 2: The Scargiver zal volgend jaarverschijnen op 19 april.

In Rebel Moon is een sterrencast terug te vinden van onder andere Sofia Boutella (The Mummy, Kingsman), Djimon Hounsou (Blood Diamond, Shazam), Michiel Huisman (GOT, The Age of Adaline), Ray Fisher (Zack Snyder's Justice League), Charlie Hunnam (King Arthur, Sons of Anarchy) en  Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs, Zorro, Thor) als de stem van  'Jimmy'.

 

Trailer:

 

Waar gaat Rebel Moon over:

REBEL MOON van Zack Snyder, de filmmaker achter 300, Man of Steel en Army of the Dead, is een episch sciencefantasyverhaal dat al tientallen jaren in de maak is.

Wanneer een vreedzame kolonie aan de rand van een melkwegstelsel wordt bedreigd door de legers van een tirannieke heersende macht, wordt Kora (Sofia Boutella), een mysterieuze vreemdelinge die tussen de dorpelingen woont, hun beste hoop om te overleven.

Kora moet getrainde strijders vinden die zich met haar willen verenigen in een onmogelijke strijd tegen de Mother World. Ze verzamelt een kleine groep krijgers - buitenstaanders, opstandelingen, boeren en oorlogswezen van verschillende werelden die een gemeenschappelijke behoefte aan verlossing en wraak delen.

Terwijl de schaduw van een heel rijk neerdaalt op de meest onwaarschijnlijke maan, wordt er een strijd gevoerd over het lot van een melkwegstelsel en tijdens dit proces wordt er een nieuw leger van helden gevormd.

Nieuwste artikelen

  • Ollie de Viking - Adam Stower

  • Hart te huur – Diverse auteurs

  • Het Park – Magnus Weightman

  • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

  • Sensation Island - Thysia Huisman

Gerelateerde artikelen

  • Het licht van Luna Park - Addison Armstrong

  • Hellenacht - Erik Jan Tillema

  • Chicklit.nl Leesclub deelt uit: Op het tweede gezicht!

Zoek in artikelen