E-books scoor je bij 12ebooks.nl

Lezen is leuk! Dat wist Chicklit.nl natuurlijk allang! Maar tegenwoordig kun je ook digitaal lezen. En dat is behalve leuk ook erg handig én goed voor het milieu! Denk je eens in: niet meer hoeven kiezen tussen de klassiekers van Sophie Kinsella of de nieuwe Jill Mansell als je op vakantie gaat; je kan ze gewoon állemaal meenemen! Geen gesjouw meer met zware boeken, maar gewoon al je favoriete boeken op één handig apparaatje. Bij 12eBooks kun je gemakkelijk en snel de allernieuwste e-books bestellen. Niet meer dagenlang wachten tot het boek in je brievenbus valt; in slechts een paar stappen heb je direct je e-book in huis.
Assortiment
12eBooks is een online webwinkel en biedt alle – in Nederland verkrijgbare – digitale boeken aan in hun assortiment. Welk e-boek je ook wenst, bij 12eBooks vind je meteen waar je naar op zoek bent. En het fijne is: in slechts een paar stappen heb je direct je e-book in huis. Binnenkort zullen ook Engelstalige boeken worden aangeboden.

Cherries
Als kers op de taart, biedt 12eBooks niet alleen een uitgebreid assortiment e-books aan; ook tref je er regelmatig exclusieve acties met boeken en schrijvers. Daarnaast kun je op 12eBooks ook recensies lezen en verstrekken ze bovendien interessante schrijversportretten en andere leuke weetjes rondom een bepaald boek.

Saladedagen
‘De tune van Knightrider klonk en in een reflex haalde ik mijn telefoon tevoorschijn en keek wie het was. Terwijl ik het deed, wist ik dat ik een fout maakte. Een grote fout.’
Bij aanschaf van Knof’s hilarische roman Saladedagen krijg je niet alleen een aantrekkelijke korting, je krijgt ook de ringtone van Knightrider er gratis bij! Bestel Saladedagen nu en ontvang direct je korting en de gratis ringtone van Knightrider.
Exclusieve aanbieding Suzanne Vermeer
Inmiddels weet iedereen dat achter het pseudoniem Suzanne Vermeer in werkelijkheid de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken schuilging. In 2006 verscheen All-inclusive, het eerste boek van Suzanne Vermeer. Dat boek werd meteen een bestseller. Daarop volgde een reeks ijzersterke vakantiethrillers, waaronder De vlucht, Zomertijd, Cruise en De Suite. In 2012 verschijnt Noorderlicht; het laatste Suzanne Vermeer-boek dat Paul Goeken geschreven heeft.
Houd jij van spannende thrillers en kun je wel wat nieuw leesvoer gebruiken? Profiteer dan nu van een exclusieve aanbieding bij 12eBooks! Kies drie van haar e-books met € 5,00 korting óf bestel vijf van haar e-books voor slechts € 40,00 en profiteer van maar liefst € 10,00 korting!

Je staat in mijn sterren
De maand november staat in het teken van Je staat in mijn sterren van Claudia Carroll; een leuke eigentijdse versie van Assepoester. Het verhaal is gevat en humoristisch en je hebt het boek in no time uit omdat je gewoon niet kunt stoppen met lezen. Deze hele maand is deze nieuwste chicklit Boek van de Maand op Chicklit.nl.

Kijk voor meer inspiratie en tips op 12eBooks en bestel snel jouw favoriete boeken als e-book!

Nieuwste artikelen

  • De beste Young Adult liefdes

  • Recensie: De Sims 4: Fashion Street Kit & Incheon Kit | 2 hartjes

  • Labyrint - Inge Verbruggen

  • Ik zie, ik zie... - Ellie Marney

  • Recensie: No Time to Die

Gerelateerde artikelen

  • De première datum van PLL is bekend!

  • 100 wereldplekken

  • Ik moet je iets vertellen

  • That’s it

  • Het geheim van Chanel Nº 5

Zoek in artikelen