• Home
 • Nieuws
 • Pakjes, enveloppen en afgesloten brievenbussen...

Pakjes, enveloppen en afgesloten brievenbussen...

Het begon allemaal op 13 november 2011: Chicklit.nl sloot de handen ineen met Sinterklaas en bood alle bezoekers van Chicklit.nl de gelegenheid om een cadeautje te geven én een cadeautje te krijgen. Stuur een oud boek op en wij sturen je gegarandeerd een ander ingezonden boek terug, zo luidde de oproep. Onder alle deelnemers werden ook nog eens 10 schoenen gevuld met een gloednieuw exemplaar van Je staat in mijn sterren. Geniale actie toch?! En dát hebben we geweten... 

Na enkele dagen druppelden de eerste boeken al binnen. Eén pakje werden er de volgende dag twee, twee pakjes werden er vier en de postbode wist niet meer wat haar overkwam toen er op een gegeven meer dan 20 pakjes (!!) op een dag binnenkwamen. We moeten het stellen met een klein postvakje, dus lang niet alles paste erin. En dus moest er een andere oplossing worden gevonden.  Dagelijks reed de redactie heen en weer naar het postkantoor om wéér een tas vol boeken te claimen. 

      
 
Het leuke was: de redactie was wekenlang bezaaid met cadeautjes en de grond lag vól met boeken. De Sinterklaas-spirit zat er bij ons al behoorlijk in. Zakje truffelkruidnoten, chocoladeletter en een glaasje warme chocomel maakte ons dagen helemaal compleet. Maar toen brak het einde van de actie aan en kwamen we tot het akelige besef dat we ál die leuke pakjes ook nog moesten omruilen, weer inpakken en opsturen..... Ai, daar hadden we misschien beter over moeten nadenken....

Maar wie A zegt, moet ook B zeggen en zo gezegd, zo gedaan. De redactie offerde haar vrije weekend op en begon aan missie sinterklaas-pakjes inpakken. Verlanglijstjes lezen, fantastische gedichtjes en zelfgemaakte kaartjes bewonderen en boeken, boeken en nog eens boeken opstapelen.
 

 
De échte uitdaging was het inpakken van de boeken en ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kregen wat op hun verlanglijstje stond. Twilight voor Marijke, of toch maar voor Karin? Jessica heeft gevraagd om een Hollandse Chicklit, dus zij krijgt Geknipt voor jou. Maar ook Annabel heeft deze met stip op haar wensenlijstje staan. We konden helaas niet iedereen precies geven waar die om gevraagd heeft, maar we hebben ons uiterste best gedaan om zoveel mogelijk in de richting van ieders smaak te ''matchen''. En what you get, is what you give; dus de meiden die fantastische boeken hebben ingeleverd, verdienen ook een fantastisch boek terug! 
 
  
 
Het was zóveel werk dat klunzige Piet ook moest bijspringen en hij maakte er een zooitje van! De postbode wachtte niet op ons en dus ging de vracht aan ons voorbij. En toen het ein-de-lijk zover was, moesten we op zondagavond op jacht naar brievenbussen. Want tja; meer dan 200 pakjes passen echt niet in slechts één brievenbus. Auto inladen en gassen dus. Brievenbus 1: Huh? Er zitten al anti-vuurwerkstrips op! En nu?! Geen nood.. brievenbus 2 zal vast nog geen strips hebben. Toch?! WRONG! Op naar de volgende. Uiteindelijk hebben we op goed geluk toch een aantal brievenbussen gevonden waar onze pakjes doorheen pasten. Eind goed, al goed. 
 

Nu is het afwachten tot de cadeautjes bij iedereen op de deurmat vallen en we de leuke reacties en lof in ontvangst kunnen nemen. We wensen iedereen een hele fijne Sinterklaas-avond met leuke cadeautjes en lieve mensen om je heen! 

Veel liefs van Melissa & Jacky. En natuurlijk Sinterklaas ;-D 

PS: Er zijn 10 gelukkige dames die een extra cadeautje in hun schoen aantreffen: 
- Marisca Timmers
- K. Kruithof
- Mariska Heijen
- L. Schalkwijk 
- Anouk Heitink 
- Eveline de Jong 
- Jessica Rogiers 
- Fanessa Proeger 
- Jeantine Geelhoed 
- Karin Behrend 

Je staat in mijn sterren

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Jessie Woods heeft een geweldige baan, woont in een villa en wordt verwend door haar droomprins, sexy Sam. Maar op een dag gaat alles gruwelijk mis. Jessie wordt ontslagen, Sam laat zich niet meer zien en zelfs haar creditcard houdt niet meer van haar. Er zit niets anders op dan terug naar huis te gaan om bij haar valse stiefmoeder en haar twee aartsluie stiefzussen te gaan wonen. Zal het Jessie ooit nog lukken omhoog te krabbelen uit haar diepe dal?

Meer info

Toegevoegd door:

MEMBER RECENSIES

 • Lek

Nieuwste artikelen

 • Film top 6: december 2021

 • Zie mij graag - Sarah Meuleman

 • Seizoen 1 en 2 van Manifest komen naar Netflix

 • De beste romantische relaties die zijn ontstaan in tv-series

 • Chicklit.nl fictie boek van het jaar 2021: dit is de top 3

Gerelateerde artikelen

 • Moederdag: boeken top-5

 • Top 10 BBQ boeken

 • De 10 populairste chicklit schrijfsters

 • Young Adult top-5: september

 • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen