Series met mooie mannen die je wilt zien

We hebben wat series voor je op een rij gezet die je niet alleen wilt kijken voor het verhaal, maar ook voor de mannen! Zelfs als het verhaal niet zo heel overtuigend meer is, zijn de mannen in de series dat wel. Wij zwijmelen helemaal weg bij deze mooie mannen in series en kunnen hier wel altijd naar blijven kijken!

Vikings
Oké, het geweld en al het bloed dat vergoten wordt in deze serie moet je tegen kunnen, maar de mannen zijn het zó waard. Ragnar, als je je gewoon normaal gedroeg tegenover vrouwen was je hubby material! (En als hij dat niet gaat doen, dan kies je toch gewoon voor zijn hotte zoon?)

Series met mooie mannenBron: History channel, MGM Television

Arrow
Ugh, alsof superhelden nog niet sexy genoeg zijn, komt Oliver om de hoek kijken. Moet ik jullie nog meer vertellen? Kijk nou naar zijn koppie! En hallo, hij heeft een pijl en boog. Daten?

Series met mooie mannenBron: Warner Bros. Television

Teen Wolf
Of je nou een bad boy wil, een slimmerik, of gewoon een knapperd; deze serie heeft het allemaal! Keuze genoeg, en om de zoveel afleveringen is er een nieuwe knappe man te zien. En oja, ze hebben bijna allemaal bovennatuurlijke krachten. HEAVEN!

Series met mooie mannenBron: MGM Television, MTV

The Vampire Diaries en The Originals
Vampierbroers. Dat is letterlijk het enige wat we hierover hoeven te zeggen. En ze zijn ontzettend knap, dat helpt ook wel mee. Ook de spin-off serie The Originals zit vol met knappe vampiers. 

Series met mooie mannenBron: Warner Bros. Television 

Bridgerton
De zonen van de familie Bridgerton hebben het goed getroffen met hun DNA. Gelukkig mogen we dan ook ieder seizoen van deze jongens genieten, maar in het eerste seizoen kregen we een extra cadeautje: de Duke of Hastings!

Bron: Netflix

Once Upon a Time
Prince Charming was eerder Prince Perfect in onze ogen. Maar vanaf het moment dat Hook een hoofdrol kreeg in deze serie, waren wij he-le-maal om. Dit zijn natuurlijk niet de enige knapperds, maar zéker wel de hoogtepunten!

Series met mooie mannenBron: ABC

The Last Kingdom
Knappe mannen genoeg in de serie The Last Kingdom, maar Uthred is toch zeker onze favoriet. Deze held heeft tot nu toe een moeilijk leven gehad, maar met veel doorzettingsvermogen slaat hij zich overal doorheen. 

Bron: Universal Pictures

Grey's Anatomy
Alsof knappe mannen nog niet genoeg zijn, zijn deze mannen ook nog eens enorm slim en vaak ook enorm romantisch. Serieus? Perfecte dokters? Dat is de droom van elke vrouw. 

Series met mooie mannenBron: Richard Cartwright, ABC Studio's

Hart of Dixie
Dr. Zoë Harts oog viel in eerste instantie op George Tucker (die er zéker niet verkeerd uitzag), maar al onze harten gingen uit naar badboy Wade Kinsella! En burgemeester Lavon Hayes, die mag er ook wel zijn! 

Series met mooie mannenBron: Warner Bros. Television

The Witcher
Henry Cavil, need we say more? Eerder deelden wij al 10 redenen waarom Henry Cavill een lekker ding is. Zo is hij tall, dark and handsome en kan hij zijn mannetje staan! 

Bron: Netflix

Prison Break
Deze serie is helaas al een tijdje geleden gestopt. Ja, de hoofdpersonen zijn vrij crimineel, maar who cares! Deze broers zouden makkelijk modellen kunnen zijn. En hoewel je moeder altijd zegt dat daten met een crimineel niet echt het beste plan is, vergeeft ze je vast wel als je met één van deze twee thuis komt!

Series met mooie mannenBron: 20th Century Fox Television

Supernatural
Ook in deze serie spelen twee knappe broers de hoofdrol die samen al het slechte verslaan. Hoe typisch en hoe sexy. We hebben volgens mij gewoon een zwak voor broertjes in series (die knap zijn).

Bron: Warner Bros. Television

Shadow and Bone
Dat Ben Barnes hartstikke knap is wisten we al van Narnia, maar als The Darkling worden we daar heel erg aan herinnerd. Eerder gaven wij je ook al 10 redenen waarom Ben Barnes een lekker ding is. Toch kunnen we ook niet om Mal heen, hij is absoluut boyfriend material!

True Blood
In True Blood zitten veel mooie mannen, maar onze favoriet is toch wel Joe Manganiello die de rol van Alcide Herveaux speelt! O mijn hemel, wat is deze man knap. 

Bron: Home Box Office (HBO)

Revenge
Nick Wechsler, Josh Bowman, Barry Sloane, Brian Hallisay, deze serie bestaat alleen maar uit mooie mannen! En dan hebben we het nu alleen maar over de hoofdpersonen. Er zitten ook heel wat gastverschijningen in die ons hart ook sneller doen kloppen! 

Bron: ABC Studios

Gossip Girl
Deze serie is helaas al een tijdje gestopt, maar we worden dagelijks nog geconfronteerd met deze knappe mannen! Hoewel Chuck super fout is, valt iedereen op hem, waarschijnlijk vanwege zijn liefde voor Blair. Nate is gewoon perfect, en Dan is naast knap ook heel lief!

Bron: Giovanni Rufino, The CW Network

Emily in Paris
Ook Lucas Bravo uit Emily in Paris hebben we al eerder beoordeeld. Zo kwamen wij op 10 redenen waarom Lucas Bravo een lekker ding is, bijvoorbeeld zijn lach en zijn haar. Als Gabriel in Emily in Paris mogen wij constant genieten van de blik in zijn ogen. 

Bron: Netflix

Bitten
Een weerwolven serie met alleen maar knappe mensen, een cliché, maar we kunnen er nog steeds geen genoeg van krijgen!

Bron: She-Wolf Season 2 Productions Inc., Shane Mahood, Entertainment One

Private practice
Dit is een spin-off van Grey's Anatomy, dat is de enige uitleg die je nodig hebt. Knappe mannen, dokters, slimme mensen... *zucht*. Deze serie kent haar eigen knappe mannen zoals: Taye Diggs, Tim Daly en Chris Lowell. Maar ook een aantal Grey's Anatomy lekkertjes komen regelmatig op bezoek! 

Bron: ABC Studios

Game of Thrones
In Game of Thrones zitten heel veel mooie mannen, van onze eigen Michiel Huisman tot de glimlach van the Kingslayer en het ruige uiterlijk van Khal Drogo. Toch steelt Jon Snow de show tijdens dit gevecht voor de kroon. 

Bron: Warner Home

Outlander
In de lijst van series met mooie mannen die je wilt zien mag Outlander natuurlijk niet ontbreken! In deze serie steelt met name de knappe Jamie Fraser de show (en de harten van de kijkers). Alleen al voor deze knappe Schotse man is deze serie een aanrader om te kijken!

Bron: Tall Ship Productions

Younger
Er valt over genoeg knappe mannen te vechten in de serie Younger. Vooral de acteurs in de schoenen van Josh en Charles gooien hoge ogen...

Bron: Hulu

Shadowhunters
Ook in de serie Shadowhunters barst het van de knappe mannen! Denk maar aan Jace, Alec of Simon. Deze mannen zijn niet alleen knap, ze zijn ook nog eens moedig en sommige hebben zelfs bovennatuurlijk krachten.*Zucht* wij zijn stiekem wel een beetje jaloers op Clary!

Bron: Constantin Film

Lees ook: 10 redenen waarom Tom Ellis een lekker ding is

Nieuwste artikelen

  • Een gevoelige snaar - Julia Quinn

  • Licht in de vlam - Jennifer L. Armentrout

  • Liefde en dood in de rode stad - Rindert Kromhout

  • Het jaar rond - Cathy Bramley

  • Onze aanraders voor Netflix in maart 2024

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen