Series met mooie mannen die je wilt zien

We hebben wat series voor je op een rij gezet die je niet alleen wilt kijken voor het verhaal, maar ook voor de mannen! Zelfs als het verhaal niet zo heel overtuigend meer is, zijn de mannen in de series dat wel. Wij zwijmelen helemaal weg bij deze mooie mannen in series en kunnen hier wel altijd naar blijven kijken!

1. Vikings

Oké, het geweld en al het bloed dat vergoten wordt in deze serie moet je tegen kunnen, maar de mannen zijn het zó waard. Ragnar, als je je gewoon normaal gedroeg tegenover vrouwen was je hubby material! (En als hij dat niet gaat doen, dan kies je toch gewoon voor zijn hotte zoon?)

Series met mooie mannenBron: History channel, MGM Television

2. Arrow

Ugh, alsof superhelden nog niet sexy genoeg zijn, komt Oliver om de hoek kijken. Moet ik jullie nog meer vertellen? Kijk nou naar zijn koppie! En hallo, hij heeft een pijl en boog. Daten?

Series met mooie mannenBron: Warner Bros. Television

3. Teen Wolf

Of je nou een bad boy wil, een slimmerik, of gewoon een knapperd; deze serie heeft het allemaal! Keuze genoeg, en om de zoveel afleveringen is er een nieuwe knappe man te zien. En oja, ze hebben bijna allemaal bovennatuurlijke krachten. HEAVEN!

Series met mooie mannenBron: MGM Television, MTV

4. The Vampire Diaries

Vampierbroers. Dat is letterlijk het enige wat we hierover hoeven te zeggen. En ze zijn ontzettend knap, dat helpt ook wel mee. 

Series met mooie mannenBron: Warner Bros. Television 

5. Once Upon a Time

Prince Charming was eerder Prince Perfect in onze ogen. Maar vanaf het moment dat Hook een hoofdrol kreeg in deze serie, waren wij he-le-maal om. Dit zijn natuurlijk niet de enige knapperds, maar zéker wel de hoogtepunten!

Series met mooie mannenBron: ABC

6. Grey's Anatomy

Alsof knappe mannen nog niet genoeg zijn, zijn deze mannen ook nog eens enorm slim en vaak ook enorm romantisch. Serieus? Perfecte dokters? Dat is de droom van elke vrouw. 

Series met mooie mannenBron: Richard Cartwright, ABC Studio's

7. Hart of Dixie

Dr. Zoë Harts oog viel in eerste instantie op George Tucker (die er zéker niet verkeerd uitzag), maar al onze harten gingen uit naar badboy Wade Kinsella! En burgemeester Lavon Hayes, die mag er ook wel zijn! 

Series met mooie mannenBron: Warner Bros. Television

8.  Prison Break

Deze serie is helaas al een tijdje geleden gestopt. Ja, de hoofdpersonen zijn vrij crimineel, maar who cares! Deze broers zouden makkelijk modellen kunnen zijn. En hoewel je moeder altijd zegt dat daten met een crimineel niet echt het beste plan is, vergeeft ze je vast wel als je met één van deze twee thuis komt!

Series met mooie mannenBron: 20th Century Fox Television

9. Supernatural

Ook in deze serie spelen twee knappe broers de hoofdrol die samen al het slechte verslaan. Hoe typisch en hoe sexy. We hebben volgens mij gewoon een zwak voor broertjes in series (die knap zijn).

Bron: Warner Bros. Television

10. True Blood

In True Blood zitten veel mooie mannen, maar onze favoriet is toch wel Joe Manganiello die de rol van Alcide Herveaux speelt! O mijn hemel, wat is deze man knap. 

Bron: Home Box Office (HBO)

11. Revenge

Nick Wechsler, Josh Bowman, Barry Sloane, Brian Hallisay, deze serie bestaat alleen maar uit mooie mannen! En dan hebben we het nu alleen maar over de hoofdpersonen. Er zitten ook heel wat gastverschijningen in die ons hart ook sneller doen kloppen! 

Bron: ABC Studios

12. Gossip Girl

Deze serie is helaas al een tijdje gestopt, maar we worden dagelijks nog geconfronteerd met deze knappe mannen! Hoewel Chuck super fout is, valt iedereen op hem, waarschijnlijk vanwege zijn liefde voor Blair. Nate is gewoon perfect, en Dan is naast knap ook heel lief!

Bron: Giovanni Rufino, The CW Network

13. Bitten

Een weerwolven serie met alleen maar knappe mensen, een cliché, maar we kunnen er nog steeds geen genoeg van krijgen!

Bron: She-Wolf Season 2 Productions Inc., Shane Mahood, Entertainment One

14. Private practice

Dit is een spin-off van Grey's Anatomy, dat is de enige uitleg die je nodig hebt. Knappe mannen, dokters, slimme mensen... *zucht*. Deze serie kent haar eigen knappe mannen zoals: Taye Diggs, Tim Daly en Chris Lowell. Maar ook een aantal Grey's Anatomy lekkertjes komen regelmatig op bezoek! 

Bron: ABC Studios

15. Outlander

In de lijst van series met mooie mannen die je wilt zien mag Outlander natuurlijk niet ontbreken! In deze serie steelt met name de knappe Jamie Fraser de show (en de harten van de kijkers). Alleen al voor deze knappe Schotse man is deze serie een aanrader om te kijken!

Bron: Tall Ship Productions

16. Shadowhunters

Ook in de serie Shadowhunters barst het van de knappe mannen! Denk maar aan Jace, Alec of Simon. Deze mannen zijn niet alleen knap, ze zijn ook nog eens moedig en sommige hebben zelfs bovennatuurlijk krachten.*Zucht* wij zijn stiekem wel een beetje jaloers op Clary!

Bron: Constantin Film

Lees ook: 10 redenen waarom Tom Ellis een lekker ding is

Nieuwste artikelen

  • Zorro. De vloek van Capistrano - Johnston Mcculley & Kevin Hassing

  • Liefde op bestelling - Marijke van den Elsen

  • Het smalle land - Christine Dwyer Hickey

  • Jill Mansell boeken geranked

  • Introweek - Anja Janssen

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen