Wat Lady Whistledown verklapt heeft over Bridgerton seizoen 3

We kunnen er geen genoeg van krijgen: Bridgerton. Het Amerikaanse kostuumdrama gebaseerd op de novelles van Julia Quinn. Het eerste en tweede seizoen zijn al weer enige tijd op Netflix te zien. Het uitkijken is nu naar Bridgerton seizoen 3. Je kunt alvast een kijkje nemen door de trailer te bekijken. Daarin verklapt Lady Whistledown de release datum.

 

Bron: Neflix/Bridgerton

 

Hoeveel afleveringen heeft seizoen 3

De release van Bridgerton seizoen 3 verloopt toch nog anders dan gedacht, de serie wordt uitgebracht in twee delen van 4 afleveringen. De eerste 4 afleveringen komen uit op 16 mei 2024 en bijna een maand later op 13 juni komen de laatste 4 afleveringen.

Er is een personage in Bridgerton dat alles over iedereen weet en dat is natuurlijk onze Lady Whistledown. Al vanaf het eerste seizoen verspreidde ze roddels via haar brieven en kijkt de hele Londense Ton daar naar uit.  Ook nu komen de onthullingen via lady Whistledown naar buiten.

Bron: Netflix/Bridgerton.

Wie zijn de hoofdrolspelers in Bridgerton seizoen 3

Na het tweede seizoen was de verwachting dat Bridgerton seizoen 3  het verhaal zou worden van Benedict Bridgerton. Julia Quinn schreef namelijk in haar derde boek " Een vorstelijk aanbod", dat Benedict zijn oog laat vallen op Sophie Becket, de dochter van een graaf. Als haar vader overlijdt ,zou Sophie behandeld worden als een bediende door haar stiefmoeder en weggehouden van alle kansen en gelegenheden waar ze als dochter van een graaf eigenijk recht op had. Maar ........

Lady Whistledown heeft nog meer te verklappen, iets wat ze al vanaf het begin van begin van het tweede seizoen van Bridgerton geheim moest houden. Namelijk dat in Bridgerton seizoen 3, niet Benedict Bridgerton en Sophie Becket de hoofdrollen zullen vervullen, maar dat Penelope Featherington en Colin Bridgerton centraal zullen staan. Hun vriendschap bloeit mogelijk uit tot meer, dit terwijl Penelope haar dubbelleven als Lady Whistledown geheim tracht te houden. Met deze onthulling is duidelijk dat de makers van Bridgerton afwijken van de volgorde van de boekenreeks van Julia Quinn.

Waar gaat het over in Bridgerton seizoen 3.

De officiele samenvatting van Bridgerton seizoen 3 luidt:

"Penelope Featherington heeft eindelijk haar lang gekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton opgegeven nadat ze zijn laagdunkende woorden over haar heeft gehoord. Ze heeft echter besloten dat het tijd is om een echtgenoot te nemen, bij voorkeur een die haar genoeg onafhankelijheid geeft om haar dubbelleven van Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar door gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope's pogingen op de huwelijksmarkt op spectaculaire wijze. Ondertussen is Colin teruggekeerd van zijn zomerreizen met een nieuwe look. maar hij is ontmoedigd als hij zich realiseert dan Penelope, de enige persoon die hem altijd waardeerde zoals hij was, hem de koude schouder geeft."

Wie zien we terug in Bridgerton seizoen 3.

In Bridgerton seizoen 3 zullen de meeste bekende acteurs uit de familie Bridgerton en Featherington weer allemaal te zien zijn al gaat de focus ook deze keer veranderen.  Waar in seizoen 1 Daphne Bridgerton en de Duke of Hasting de hoofdrolspelers waren, die we helaas in seizoen 2 bijna niet meer terugzagen. Zullen de hoofdrol spelers uit seizoen 2 , Anthony Bridgerton en Kate Sharma wiens verhaal eigenlijk pas net is begonnen, wel degelijk een rol gaan spelen in Bridgerton seizoen 3.  

Bron: Netflix/Bridgerton

Nieuwe gezichten in Bridgerton seizoen 3.

Ook nieuwe namen komen langs zo zullen we kennis maken met ;

Macus Anderson, een charismatische verschijning in de ton van Londen, misschien een concurent voor Colin Bridgerton? 

Lord Debling, een geniale heer met excentrice interesses met genoeg rijkdom en een nobele titel die de interesse trekt van diverse jonge dames. Zou Penelope Featherington zich ook aangetrokken voelen of een van de Bridgerton dames?

Harry Dankworth, wat deze laatste mist aan humor en intelligentie word ruimschoots  goedgemaakt door zijn goede uiterlijk.

 

Wil je meer weten over de eerdere seizoenen?  

Kijk en lees hier dan meer over Seizoen 1.

Kijk en lees hier dan meer over Seizoen 2.

 

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

Zoek in artikelen