Tasje in tas: nooit meer chaos in je tas

Met een Tasje in Tas, ook wel bekend als Tasorganizer of Binnentas,  reken je voorgoed af met de rotzooi in je handtas! Nooit meer iets  kwijt omdat je nú alles netjes georganiseerd in je Tasje in Tas hebt  zitten. Daarnaast wissel je in een handomdraai van handtas doordat je  een Tasje in Tas makkelijk uit je handtas tilt en overzet  in een andere tas. Zo kun je iedere dag van tas wisselen zonder veel  moeite en zónder iets te vergeten. Kortom: Een Tasje in Tas is de uitkomst voor jou!

Tasorganizer voor iedere tas

Iedere vrouw kent het wel, chaos in je handtas en niet kunnen vinden wat je zoekt, terwijl je weet dat het er wel in moet zitten. Dat is nu verleden tijd met de praktische tasorganizer van Tasjeintas.nl. Geef alles netjes een plek en je zult nooit meer zoeken naar je lipgloss of mobiel die afgaat. Daarnaast kun je ook nog eens in een handomdraai wisselen van handtas zonder iets te vergeten! Je kunt dus nu gerust je verzamelig handtassen gaan uitbreiden én gebruiken.



Maten en designs
Tasje in tas is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en in meer dan 25 kleuren en designs die exclusief voor Tasjeintas.nl worden gemaakt. Heb je niet zo veel spullen in je handtas, maar wil je alles wel georganiseerd en binnen handbereik hebben? De kleine tasorganizer is ideaal voor de kleine handtas! Echt een schatje van een tasorganizer! Je zult er direct verliefd op worden. Voor de middelgrote handtas is de medium tasorganizer het meest geschikt. Heb jij een echte grote handtas en heb jij net even dat extra beetje ruimte nodig, omdat je bijvoorbeeld ook een dikke agenda of TomTom bezit? Kies dan voor de grootste maat.

Tasje in Tas is verkrijgbaar in allerlei denkbare basiskleuren. Maar de exclusieve designs zijn uniek en worden alleen voor Tasjeintas.nl gemaakt. Kies voor de Burberry-look met ruitjes of ga voor een vrolijke zebraprint. Ook kun je kiezen voor een appeltjegroene bloemenprint of fuchsia roze met streepjes-design. Of voor de talloze andere designs: er is voor ieder wat wils.

Luiertas
Tasje in Tas is nu ook uitgewerkt tot een Luiertas in Tas! De luiertas is groot van formaat, van zeer mooi en stevig materiaal en heeft vele handige vakjes en klips om al je babyspullen georganiseerd in op te bergen. De luiertas heeft dus ruimte genoeg. Ook héél leuk om op de commode te hebben staan of als kraamkado te geven!

  
 
Tasje in Tas MINI
Heb je een hele kleine handtas en wil je weinig spullen meenemen, maar wel netjes op orde hebben? Kies dan voor de lagere en zeer lichte Tasje in Tas MINI. Deze miniversie is gemaakt van zachte stof, maar toch stevig van model. Het mini-model heeft door haar formaat minder vakken, maar is daarom niet minder praktisch. Ze biedt ruimte aan alle basisspullen zoals je mobiel, kauwgom, mini-deodorant, lipstick en portemonnee. Deze Tasorganizer is op twee manieren te gebruiken. Je keert hem makkelijk binnenstebuiten, waardoor de vakken aan de buitenzijde zitten. Wanneer je de vakken aan de binnenzijde hebt, zit er aan de achterzijde klittenband waarmee je de Tasje in Tas zelfs nog een maatje kleiner maakt!

Cadeau-idee
Een Tasje in tas is een super leuk, origineel en betaalbaar cadeau voor jezelf, een vriendin of collega! Ga dus snel naar Tasjeintas.nl voor de leukste tasorganizers van Nederland!

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • Rituals: Your body. Your soul. Your rituals.

  • That’s it

  • Lijstjes

  • Diva’s in Las Vegas

  • Het tassenkapstokje van ONI: a girl’s best friend

Zoek in artikelen