Deze series en films worden in mei van Netflix verwijderd

Netflix heeft een bijzonder groot aanbod aan films en series, maar af en toe wordt er toch wel het een en ander van onze favoriete streamingsdienst verwijderd. En daar zijn we nou niet altijd even blij mee. Ook deze maand is het weer raak en de volgende films en series zullen van Netflix verwijderd worden:

In the Flesh (2 seizoenen) - verwijderd op 9 mei 2018

In the Flesh gaat over Kieren, een tiener die PDS (Partially Deceased Syndrome) heeft en ook nog eens is teruggebracht uit zijn dood. Hij is doodongelukkig met zijn ondode leven. Hij was liever helemaal niet teruggekeerd als zombie!

Deze 5 series worden waarschijnlijk binnenkort van Netflix verwijderdBron: BBC Three

Utopia (2 seizoenen) - verwijderd op 9 mei 2018

Wanneer een groep mensen zich bevindt in een manuscript voor een legendarische novel, veranderd hun leven drastisch. Ze worden achterna gezeten door een moorddadige organisatie!

Deze 5 series worden waarschijnlijk binnenkort van Netflix verwijderdBron: Kudos Film and Television

The Innocents - verwijderd op 9 mei 2018

Als een man in het negentiende-eeuwse Argentinië na 15 jaar terugkeert naar de plantage van z’n familie, komt het verleden met misbruik van slaven weer tot leven.

Bron: Aleph Media

Russel Rage - verwijderd op 9 mei 2018

De kleine terriër droomt ervan om een eigen gezin te hebben. Hij ontsnapt uit de dierenwinkel en gaat bij de Ferraros,een familie die probeert de professionele worstelring van hun opa nieuw leven in te blazen, wonen. De familie ontdekt dat hun nieuwe huisdier ongelooflijke worstelvaardigheden heeft. Russell wordt vervolgens een professionele worstelaar met de hulp van zijn coach Hunk.

Bron: Netflix, Air Bud Entertainment

Allende - verwijderd op 10 mei 2018

In Allende draait het om de laatste zeven uur in het leven van de Chileense president Salvador Allende die tijdens een coup op 11 september 1973 om het leven kwam.

Bron: Netflix, Fundación Villa del Cine

The Kids Menu - verwijderd op 11 mei 2018

Deze documentaire laat zien dat er hoop is in de strijd tegen overgewicht bij kinderen: als kinderen informatie en opties krijgen, kiezen ze vaak gezondere alternatieven. Joe Cross ontmoet deskundigen, ouders, leerkrachten en kinderen. Hij komt tot het besef dat obesitas bij kinderen niet het echte probleem is. Het is eerder een symptoom van een veel groter probleem. Het gebrek aan kennis over wat gezonde voeding is. Gebrek aan toegang tot gezonde en betaalbare opties, maar ook de invloed van negatieve rolmodellen, een ouder, leraar of zelfs een beroemdheid dragen bij tot een enorme toename van obesitas onder kinderen.

Bron: Reboot USA

The Returned (1 seizoen) - verwijderd op 12 mei 2018

In een bergdorp staan plots overledenen bij hun familie op de stoep, precies zo oud als de dag dat ze stierven. Ze hopen hun leven weer op te pakken, alsof hen nooit iets verschrikkelijks is overkomen. Tegelijkertijd waart er ook een seriemoordenaar in het stadje rond, wiens werkwijze de dorpsgenoten angstaanjagend bekend voorkomt…

Deze 5 series worden waarschijnlijk binnenkort van Netflix verwijderdBron: A&E Network

Easy A - verwijderd op 13 mei 2018

Olive krikt haar populariteit op door te doen alsof ze de schoolslet is. Zij geniet van haar nieuwe status, maar moet vervolgens bepalen of het allemaal de moeite waard is.

Bron: Olive Bridge Entertainment

Suite Francaise - verwijderd op 13 mei 2018

Frankrijk wordt bezet door de Nazi's. In deze film volgen we een vrouw van wie de man krijgsgevangen is. Tegen wil en dank wordt zij verliefd op een Duitse officier die bij haar wordt ingekwartierd.

Bron: Scope Pictures

Witnesses (2 seizoenen) - verwijderd op 14 mei 2018

In Noord-Frankrijk treft de politie een gruwelijk tafereel aan: lijken zijn in macabere poses tentoongesteld in een modelwoning. De jonge, onervaren rechercheur Sandra Winckler leidt het onderzoek. Tussen de gloednieuwe meubels en fake familiefoto’s ontdekt ze een foto van Paul Maisonneuve, een ex-politieman met een legendarische staat van dienst. Wat heeft hij met de zaak te maken?

Deze 5 series worden waarschijnlijk binnenkort van Netflix verwijderdBron: Cinétévé

The 5th Wave - verwijderd op 14 mei 2018

Vier vernietigende golven hebben de aarde in een woestenij veranderd. Cassie is wanhopig op zoek naar haar zoekgeraakte broertje en tegelijkertijd moet ze zich ook nog met een totaal vreemde jongen voorbereiden op de vijfde golf! 

Bron: Columbia Pictures

Hello, My Name is Doris - verwijderd op 14 mei 2018

Een bescheiden 60-jarige volgt na de dood van haar moeder een cursus zelfontwikkeling om zich open te stellen en gaat achter een veel jongere collega aan. Doris is een echte cougar!

Bron: Red Crown Productions

The Lady in the Van - verwijderd op 14 mei 2018

Als toneelschrijver Alan zijn oprit beschikbaar stelt voor het busje van de charmant norse, dakloze Miss Shepherd, krijgen ze een opvallende maar sterke band.

Bron: BBC Films

My babysitter’s a Vampire (2 seizoenen) - wordt verwijderd op 31 mei 2018

In My Babysitter's a Vampire volgen we de avonturen van een de 14-jarige Ethan Morgan. Door middel van aanrakingen krijgt hij visioenen binnen. Zijn beste vriend heet Benny en hij is een tovenaar. Zijn babysitter is Sarah, de vampier! Deze drie vrienden bestrijden samen bovennatuurlijke wezens!

Deze 5 series worden waarschijnlijk binnenkort van Netflix verwijderdBron: Fresh TV

Lockup: Disturbing the Peace (1 seizoen) - wordt verwijderd op 31 mei 2018

Neem een kijkje achter de muren van enkele van de meest beruchte gevangenissen om een expliciet idee te krijgen van het dagelijkse leven van bewakers en gedetineerden.

Bron: Netflix

Vind jij het jammer dat deze series waarschijnlijk binnenkort van Netflix verwijderd worden?

Bron: netflix-nederland.nl

Lees ook: Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

Nieuwste artikelen

  • De verrader van Evalon - Lynette Noni

  • De storm van de echo's - Christelle Dabos

  • Dit is wat we weten over Bridgerton prequel + eerste beelden

  • 40 Hallmark kerstfilms die we kunnen verwachten!

  • Dromen aan zee - Sherryl Woods

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen