Leukste meiden series op Netflix

Netflix heeft een heel erg uitgebreid aanbod; van kinderfilms tot thrillers tot romantische drama's. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en als je naar iets specifieks op zoek bent, kan dat af en toe een beetje lastig zijn. Daarom hebben wij een aantal leuke tips op een rijtje gezet. Wist je namelijk al dat er ook hele leuke meiden series op Netflix te zien zijn? Deze series zijn ideaal voor meiden tussen de 12 en 15 jaar, maar ook als je iets ouder bent kan je er nog van genieten. 

Everything Sucks!

Everything Sucks! speelt zich af in 1996 in het plaatsje Boring. Luke en Kate zijn buitenbeentjes op hun middelbare school en trotseren, in de video- en toneelclubs, de ups en downs van hun leven. Kate twijfelt over haar seksuele voorkeur en begint gevoelens te ontwikkelen voor het mooie meisje Emaline Addario. Wanneer er roddels ontstaan over Kate's geaardheid besluit ze om verkering te nemen met Luke. 

meiden series op NetflixBron: Netflix

A Series of Unfortunate Events

A Series of Unfortunate Events is een Amerikaanse avonturenserie. Na het verlies van hun ouders, in een mysterieuze brand, moeten de drie Baudelaire kinderen hun belevenissen onder ogen zien in een poging om hun duistere familiegeheimen te onthullen.

meiden series op NetflixBron: Netflix

H2O: Just Add Water

In H2O: Just Add Water stranden drie tieners op een afgelegen eiland en waden tijdens volle maan in een mysterieuze poel. Hierna veranderen zij alle drie in zeemeerminnen met toverkrachten en beleven zij spannende avonturen met elkaar.

meiden series op NetflixBron: Network Ten

The Boss Baby: Back in Business

In The Boss Baby: Back in Business probeert Boss Baby de perfecte balans te vinden tussen zijn lieve familie en zijn drukke baan bij Baby Corp. Maar dit is helaas niet zo makkelijk als dat het lijkt, zeker als ook de bewoners van de Aarde een zwak blijken te hebben voor kittens. Hierdoor worden baby's opeens een stuk minder aantrekkelijk en dat moet opgelost worden!

meiden series op NetflixBron: Netflix

Draken: Race naar de rand

In Draken: Race naar de rand worden Hikkie en zijn draak, Tandloos, in een avontuur getrokken. Ze ontdekken namelijk een mysterieuze, prehistorische doos vol met geheimen. Deze doos, ook wel het Drakenoog genoemd, leidt hen naar verre landen met nieuwe draken, maar het zorgt er daarnaast ook voor dat de helden in groot gevaar komen. Ze komen oog in oog te staan met plunderende drakenjagers die ook het Drakenoog willen bemachtigen.

meiden series op NetflixBron: Netflix

Alexa & Katie

Alexa en Katie zijn beste vriendinnen en beginnen samen aan een nieuw avontuur, ze gaan namelijk naar de middelbare school. Alsof dat niet al genoeg stress oplevert, vecht Alexa ook nog tegen kanker. Maar met haar beste vriendin aan haar zijde is ze klaar voor alles wat er op haar pad komt. 

meiden series op NetflixBron: Netflix

Greenhouse Academy

De moeder van Hayley en Alex Woods was een astronaut. Helaas gaat ze dood en acht maanden later gaan de broer en zus naar een kostschool voor toekomstige leiders: Greenhouse academy. Helaas is niet alles wat het lijkt en dat beseffen ze al best wel snel wanneer ze te maken krijgen met rivaliteit, romantiek en het mysterie rondom het recente verlies van hun moeder.

meiden series op NetflixBron: Netflix

De hopeloze heks

De hopeloze heks (The Worst Witch) is gebaseerd op de populaire boeken van Jill Murphy. De serie volgt een onhandig meisje dat bij toeval terecht komt op een school voor heksen. Langzaam begint zij te beseffen dat ze misschien wel op deze school thuishoort.

meiden series op NetflixBron: Netflix

Go!

De charismatische Mia krijgt een beurs voor een prestigieuze toneelschool, waar ze allemaal vrienden maakt. Maar al snel botst ze met de populaire dochter van de directeur. En dat zorgt natuurlijk voor een aantal problemen.

Bron: Netflix

Project MC2

McKeyla is een tienerspion. Samen met drie hele slimme meisjes wordt zij geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om op die manier misdaden op te lossen.

Bron: Netflix

Wat zijn jouw favoriete meiden series op Netflix?

Lees ook: 10 romantische komedies op Netflix

Nieuwste artikelen

  • Alles wat beweegt - Susan Smit

  • De terugkeer - Tina van Dijk

  • Het Wilde Eiland 2: Vuurlicht - Karen Swan

  • Ze kwamen ons halen - Martine Letterie

  • 12 Nederlandse YA auteurs om te volgen

Gerelateerde artikelen

  • De ergste film clichés 

  • 10x populaire jongen versus verlegen meisje films

  • 16 x gezellige Halloween films

  • Heksenfilms, de leukste films over heksen

  • Top 10 films over depressie

Zoek in artikelen