Aankomende Netflix films

Netflix heeft naast films en series van andere maatschappijen ook veel eigen films uitgebracht! Zo hebben ze onder andere Bird Box, Okja en To All the Boys I've Loved Before geproduceerd. Ook dit najaar brengt Netflix weer veel Netflix Original films uit! Ben jij benieuwd welke films Netflix dit jaar allemaal nog uit gaat brengen? Lees dan snel verder!

The King - 01 november

Hal is de erfgenaam van de Engelse troon. Hij wordt gekroond tot koning Henry V wanneer zijn tirannieke vader komt te overlijden. Wanneer Hal de troon heeft bestegen moet hij verschillende politieke conflicten oplossen en krijgt hij te maken met een oorlog die zijn vader heeft veroorzaakt.

Aankomende Netflix filmsBron: Netflix

Earthquake Bird - 15 november

In het Tokio van de jaren 80 wordt een mysterieuze expat verdacht van de moord op haar vriendin, die is verdwenen na een driehoeksrelatie met een fotograaf.

Aankomende Netflix filmsBron: Netflix 

Klaus - 15 november

Klaus draait om de nieuwe postbode van Smeerensburg, genaamd Jesper. Hij raakt bevriend met de speelgoedmaker Klaus, een redelijk stugge man. Jesper doet Klaus een voorstel en vraagt hem om zijn oude speelgoed te doneren zodat hij ze gratis kan bezorgen. Klaus stemt hiermee in en wil hem zelfs onverwacht helpen. Het nieuws verspreidt zich snel onder de kinderen dat als ze Mr. Klaus een brief schrijven hij speelgoed voor ze gaat maken. Het enige probleem is dat de bewoners in Smeerensburg erg gewend zijn aan hun dagelijkse routine. Ze praten niet tegen elkaar en zorgen ervoor dat het de ongelukkigste plek op aarde is! Hopelijk kunnen Jesper en Klaus hier verandering in gaan brengen.

Aankomende Netflix films            Aankomende Netflix filmsBron: Netflix

The Irishman - 27 november

The Irishman gaat over de georganiseerde misdaad in Amerika na de Tweede Wereldoorlog. We zien hoe Frank Sheeran (The Irishman), die nu een oude man is, terugkijkt op zijn misdaden tijdens en na de oorlog. Zo zien we onder andere hoe hij in de maffiawereld in Pennsylvania terecht is gekomen.

Aankomende Netflix films                 Aankomende Netflix filmsBron: Netflix

Marriage Story - 28 november

In Marriage Story volgt de kijker het verhaal van de actrice Nicole en de regisseur Charlie. Ze hadden een liefdevol huwelijk maar besluiten na een tijd toch van elkaar te scheiden. Wat volgt is een gevecht over de voogdij van hun zoon.

Aankomende Netflix filmsBron: Netflix

The Two Popes - 12 december

The Two Popes gaat over de verkiezing van Paus Franciscus. Hij werd in 2013 verkozen als toekomstige Paus en samen met de huidige Paus Benedictus moeten ze gelijke grond vinden om een nieuwe weg voor de kerk in te slaan. 

Aankomende Netflix filmsBron: Netflix

6 Underground - 13 december

Zes miljardairs vormen een squad om criminelen te vermoorden, nadat ze allen hun eigen dood in scène hebben gezet. De leden zijn bij elkaar gebracht door de leider (Ryan Reynolds) omdat ze allen over een aantal unieke vaardigheden beschikken en ze allemaal hun verleden willen wissen en hun toekomst willen veranderen. 

Aankomende Netflix filmsBron: Netflix

 

Bron: Netflix, ew.com

Lees ook: Dit zijn de Netflix kerstfilms 2019

Nieuwste artikelen

 • Dit belangrijke personage is niet te zien in tv serie Willow

 • Film & Serie Top 6: december 2022

 • Indiana Jones 5 trailer onthuld!

 • Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer is uit!

 • Young adult top 6: december 2022

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • Netflix codes

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • Top 5 erotische must sees op Netflix

 • Volwassen acteurs die tieners speelden

Zoek in artikelen