Top 10 romantische films op Disney+

Disney+ heeft een groot aanbod aan films en series. Zo staan er ook ontzettend veel romantische films op Disney+ waar je helemaal bij weg kunt zwijmelen! Heb jij zin in een zwijmelavondje? Wij hebben voor jullie een top 10 van romantische films op Disney+ samengesteld die perfect zijn om bij weg te zwijmelen!

 

Nog geen DIsney+? Kijk nu 7 dagen gratis klik HIER! Je kan je hier aanmelden voor een maandabonnement van €6,99. Je betaalt 0,01 cent om je account te verifiëren. Wil je alleen 7 dagen gratis kijken en niet vastzitten aan een abonnement? Gan dan naar je Disney+ account en naar het kopje 'account'. Hier kan je je abonnement opzeggen. Je kan dan wel nog 7 dagen gratis kijken, maar er worden daarna geen kosten in rekening gebracht.

10. Three Days

Andrew is tien jaar geleden getrouwd met zijn grote liefde Beth. Nu is Andrew een literaire agent, maar zijn relatie met zijn vrouw is niet opperbest. Wanneer Beth drie dagen voor kerst  tragisch komt te overlijden geeft een engel Andrew de kans om de laatste drie dagen dat zijn vrouw nog in leven was te herbeleven. Maar hij kan haar lot niet veranderen en na drie dagen zal Beth alsnog komen te overlijden. Andrew kan in deze tijd echter nog wel ontdekken wat Beth het meest van hem nodig heeft.

Bron: Saban Entertainment

9. Geek Charming 

Om een populariteitswedstrijd op school te winnen, huurt de diva Dylan een filmnerd in om haar populaire leven te filmen. Maar de twee hebben een heel ander idee over hoe de film zou moeten zijn.

Bron: Sergei Bachlakov, Disney Enterprises

8. The Last Song

In een klein zuidelijk stadje aan het strand, krijgt een van zijn kinderen vervreemde vader de kans om wat tijd door te brengen met zijn opstandige tienerdochter Veronica, die liever thuis in New York zou zijn. Hij probeert opnieuw een relatie met haar op te bouwen via het enige wat ze gemeen hebben - muziek - in een verhaal over familie, vriendschap, geheimen, vergiffenis, eerste liefdes en tweede kansen.

Bron: Touchstone Pictures

7. Splash

Allen Bauer is een succesvolle alleenstaande zakenman uit New York. Hij raakt bewusteloos als hij op zee overboord valt. Hij wordt gered door een beeldschoon meisje, het meisje van zijn dromen. Er is echter één probleem: Allen is verliefd geworden op een zeemeermin!

Bron: Touchstone Pictures

6. Cinderella 

Na de dood van Ella's moeder trouwt Ella's vader met een nieuwe vrouw, de Lady Tremaine. Omdat Ella haar vader wil steunen verwelkomt ze Lady Tremaine en haar dochters Anastasia en Drisella met open armen. Als Ella's vader echter onverwacht sterft, wordt ze het slachtoffer van haar jaloerse en gemene nieuwe familie. Ella is nu niks meer dan een dienstmeid bedekt door as, wat haar de bijnaam Assepoester oplevert. Desondanks laat Ella zich niet kennen en probeert ze haar moeders laatste woorden te eren en 'moedig en aardig te blijven'. Als ze vervolgens een knappe vreemdeling ontmoet in de bossen, die een prins blijkt te zijn, lijkt Ella's lot eindelijk te veranderen.

Bron: Disney Enterprises

5. Never been kissed

Josie Geller is klaar voor verandering. Als de jongste bureauredacteur bij een grote krant verlangt ze ernaar serieus genomen te worden als journalist. Maar terwijl ze op het werk uitblinkt, is het met haar liefdesleven treurig gesteld. Ze is 25 jaar maar heeft nog nooit een fatsoenlijke relatie gehad; zelfs nog niet eens echt gezoend! Dan krijgt ze haar eerste opdracht als journalist, waarvoor ze undercover gaat op een middelbare school. Naast haar opdracht ontmoet ze niet alleen een potentiële liefde maar kampt ze ook met de moeilijkheden van het volwassen worden.

Bron: Fox 2000 Pictures

4. The Princess Diaries 2: Royal Engagement

Als toekomstige koningin van Genovia heeft prinses Mia alles wat een meisje zich maar zou kunnen wensen - behalve de magische romantiek waarvan ze altijd heeft gedroomd. Maar al gauw komt Mia tot de ontdekking dat ze meteen zal moeten trouwen, of haar familie zal het recht op de troon verliezen! 

Bron: Walt Disney Pictures

3. Beauty and the Beast 

Beauty and the Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverde personeel en leert zij om verder te kijken dan het uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

Bron: Walt Disney Pictures

2. 10 Things I Hate About You

Op de eerste dag op zijn nieuwe school wordt Cameron verliefd op Bianca, het knappe meisje van zijn dromen. Het enige probleem is dat Bianca pas met een jongen uit mag gaan...totdat haar humeurige, volkomen onaantrekkelijke oudere zuster Kat ook door een jongen is uit gevraagd! In een poging zijn probleem op te lossen kiest Cameron de enige jongen uit die misschien Kats gelijke is: een mysterieuze kwajongen die zelf een slechte reputatie heeft.

Bron: Touchstone Pictures

1. While you were sleeping

Lucy leidt een eenzaam bestaan. Ze werkt bij de metro achter het loket. Elke dag ziet ze daar Peter, de man van haar dromen. Ze heeft echter nog nooit één woord met hem gewisseld. Op een dag wordt Peter het slachtoffer van een beroving en komt bewusteloos op de rails terecht. Lucy ziet dit gebeuren en springt direct achter hem aan en redt zijn leven. Door een misverstand wordt Lucy in het ziekenhuis aan de familie voorgesteld als Peters verloofde. Ze zijn compleet verrast, maar verwelkomen Lucy met zo'n overrompelende warmte dat ze niet durft te zeggen dat ze helemaal niet Peters verloofde is. Jack, Peters broer, twijfelt aan de relatie van Peter en Lucy en probeert achter de waarheid te komen. Lucy's dilemma wordt groter als ze Jack eigenlijk veel leuker vindt dan Peter. Als Peter eindelijk bijkomt, is hij de enige die Lucy niet kent.

Bron: Hollywood Pictures 

Lees ook: Top 10 Disney+ series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 romantische films op Netflix

  • Beste romantische komedies Netflix 2019

  • The kissing Booth 2 komt eraan

  • LOL: Laughing Out Loud

  • De beste romcoms op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen