Netflix tip! Krijg 80 extra films en series

Netflix heeft natuurlijk al een ontzettend groot aanbod aan films en series en elke maand komen daar weer nieuwe bij. Maar wist je dat de streamingdienst meer dan 80 titels voor ons verborgen houdt? Maar geen nood! Wij weten namelijk hoe je deze 80 extra films en series wél kunt kijken. Met deze handige Netflix tip krijg je toegang tot deze films en series.

De website Streamwijzer heeft onderzoek gedaan naar het Nederlandse aanbod van Netflix en daaruit geconcludeerd dat maar liefst 6% van de films en series niet te zien zijn voor kijkers met Nederlandse taalinstellingen. Dit zijn in totaal 84 films en series waar Nederlandse Netflix gebruikers niet van kunnen genieten. Zo was bijvoorbeeld een tijd lang seizoen 1 van Avatar: The Last Airbender wel in Nederland te zien, maar seizoen 2 en 3 niet (alhoewel dat gelukkig ondertussen al verandert is).

Bron: Shutterstock

Maar hoe krijg je deze 84 films dan wel te zien? Dit doe je door de taalinstellingen van Netflix aan te passen. Veel Netflix gebruikers hebben hun profiel namelijk in het Nederlands staan. Hierdoor zijn alleen de films en series beschikbaar met Nederlandse ondertiteling of nasynchronisatie en loop je dus vaak veel titels mis! Als je je taalinstellingen naar het Engels aanpast, dan krijg je ook het Engelse aanbod te zien. Hierdoor kun je titels kijken die voor de Nederlandse taalinstellingen niet beschikbaar zijn. Daarnaast is het zo dat je geen titels misloopt als je je taal op Engels hebt staan.

Hoe verander je je taalinstellingen?

1. Log in bij Netflix op een computer of mobiele browser

2. Selecteer 'Profielen beheren'

3. Selecteer het profiel waarbij je de taalinstellingen wilt wijzigen

4. Kies bij 'Taal' Engels

En dat is het! Dan kan je gebruiken maken van alle films en series die Netflix te bieden heeft.

Over het algemeen gaat het om Aziatische en kinderseries die niet in Nederland te zien zijn, maar het is toch leuk om daar wel over te beschikken!

Bron: Streamwijzer, Netflix.

Lees ook: Geheime codes Netflix

Nieuwste artikelen

  • De geest in het plafond - Emily Jackman

  • Een schot in de roos - Iris Visser

  • Valentijn Kraai en meneer Dood – Jenny Spangler

  • Ooievaarsblues - Bart Chabot

  • Gezinsverpakking - De Chabotten

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen