De leukste nostalgische series op Disney+

Met Disney+ Star kunnen we sinds 23 februari van heel veel nieuwe films en series genieten! Dat betekent dat we nog heel veel avonden kunnen bingen. Star brengt niet alleen nieuwe films en series met zich mee, maar juist ook heel wat oudere! Wij hebben de leukste nostalgische series op Disney+ op een rij gezet. 

 

Nog geen Disney+? Als je je via DEZE LINK aanmeldt kun je voor 8,99 euro per maand genieten van de nieuwste films en series. En op deze manier steun je Chicklit.nl ook nog eens!

Buffy the Vampire Slayer

Wie keek deze geweldige serie vroeger niet? Ondanks dat de serie al in 2003 is gestopt, heeft Buffy nog altijd een grote fanbase. In de serie ontdekt Buffy Summers tot haar ontsteltenis dat ze een bijzondere gave heeft. Ze blijkt namelijk een zeer zeldzame vampierdoder te zijn! Ze moet de wereld behoeden van de ondergang door zoveel mogelijk demonen en vooral vampiers te doden. En ondertussen moet ze ook nog naar school! Gelukkig is ze omringd door goede vrienden die altijd voor haar klaar staan.

Bron: 20th Century Fox Television

Firefly

De serie Firefly is een sciencefiction serie die helaas maar 1 seizoen heeft gekregen. Desalniettemin is deze serie het zeker waard om te kijken! Het verhaal speelt  zich af in het jaar 2517. De belevenissen van de bemanning van firefly-klasse ruimteschip Serenity worden gevolgd. Na een verloren burgeroorlog proberen zij hun bestaan weer op te bouwen als pioniers aan de rand van hun sterrenstelsel, maar ze worden tegengewerkt door criminelen en de alliantie. 

Bron: 20th Century Fox Television

The X-Files

Wie kent het iconische duo Scully en Mulder van The X-Files niet? Deze serie gaat over de eigenzinnige FBI-agent Fox Mulder. Hij gaat onopgeloste zaken onderzoeken, de zogenaamde “X-Files”. Hij gelooft dat bij deze zaken buitenaardse wezens zijn betrokken. Om zijn werk in de gaten te houden en zijn theorieën te ondermijnen, wijst de FBI hem een partner toe: de jonge, sceptische agente Dana Scully die gelooft in de wetenschap. Tijdens hun onderzoek naar deze onverklaarbare zaken botst Mulders geloof in het buitenaardse steeds weer met Scully’s rationele aanpak. Met elke zaak wordt hun relatie ingewikkelder door hun eigen professionele ambitie, gevatheid en de wederzijdse aantrekkingskracht die wordt versterkt door de intensiteit van hun samenwerking.

Bron: 20th Century Fox Television

Lizzie McGuire

In Lizzie McGuire volgen we Lizzie en haar vrienden terwijl ze de middelbare school probeert te overleven. Ze heeft een geweldige familie, geweldige vrienden en zelfs geweldige vijanden. De gedachtes van Lizzie worden weergegeven door een sarcastische geanimeerde alter ego.

Bron: Disney Channel

Boy Meets World

In deze leuke tv-serie zien we de avonturen van Cory Matthews en zijn beste vriend Shawn Hunter. Op school zijn ze niet erg populair bij meisjes, en ze hebben vijanden zoals Harley, Joey en Frankie. Ze krijgen ook vaak problemen met meneer Feeny, de grappige directeur van de school.

Bron: Touchstone Television

 

Lees ook: De top 13 beste scifi series ooit

Nieuwste artikelen

  • Komt er toch nog een Lucifer seizoen 7?

  • Eerste beelden Hocus Pocus 2 set onthuld

  • Virgin River seizoen 4 en 5 bevestigd

  • 16x de leukste musical films

  • You seizoen 3 trailer: Joe heeft een nieuwe obsessie

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

Zoek in artikelen