De 8 leukste komedie series op Disney+

Wie houdt er nu niet van een avondje lachen, gieren en brullen? Op Disney+ staan een heleboel grappige series, maar welke series kun je nu echt niet overslaan? Voor het gemak hebben wij speciaal voor onze lezers een lijst gemaakt met de acht leukste komedie series op Disney+ voor volwassenen (voor tiener komedies klik hier!) Benieuwd? Lees hieronder onze aanraders en pak de popcorn maar! 

The Simpsons
Deze gekke gele familie moet natuurlijk in het lijstje van de leukste komedie series op Disney+! Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie vertellen het verhaal van een maffe Amerikaanse familie die de gekste avonturen meemaakt in het (op het eerste zicht) normaal Amerikaans stadje Springfield.

Bron: Disney+

Cougar Town
Nadat ze de afgelopen zeventien jaar als echtgenote en moeder heeft doorgebracht, begeeft de onlangs gescheiden Jules Cobb (Courteney Cox) zich voorzichtig weer richting de datingmarkt. Maar het is al snel meer dan ze aankan. Jules is nu in de veertig en single, en heeft te maken met echte problemen, zoals daten, opvoeding en vriendschap. Het helpt Jules ook niet dat haar twee beste vriendinnen elkaar niet kunnen luchten of zien, haar ex-man nu vaker over de vloer komt dan tijdens hun huwelijk, en dan is er ook nog die aantrekkelijke gescheiden buurman die Jules maar niet uit haar hoofd kan zetten.

Bron: Disney+

Glee
William McKinley High School had ooit een Glee Club die aan de top stond, maar de club is inmiddels vergane glorie. Een idealistische leraar Spaans (Matthew Morrison) ontfermt zich over het amateuristische groepje zangers en dansers en is vastbesloten om winnaars van ze te maken.

Bron: Disney+

Black-Ish
Black-ish gaat over de fictieve familie Johnson. Andre Johnson is manager bij een reclamebureau, zijn vrouw Rainbow (een rol waar Tracee Ellis Ross, dochter van Diana Ross, een Golden Globe voor won) is anesthesist. Met hun vier kinderen wonen ze in Sherman Oaks, een welvarende voorstad van Los Angeles.

Bron: ABC

How I met Your Mother
How I met your mother is een omgekeerd liefdesverhaal: het is een comedy over Ted (Josh Radnor) en hoe hij verliefd werd. Wanneer Teds beste vrienden Marshall (Jason Segel) en Lily (Alyson Hannigan) in het huwelijksbootje stappen, wil hij meer dan ooit op zoek naar zijn eigen ware liefde. Hij wordt in zijn zoektocht geholpen door zijn 'partner in crime' Barney (Neil Patrick Harris), een gelukkige vrijgezel die van het ene café naar het andere holt en ontelbare wilde plannen bedenkt om vrouwen aan de haak te slaan. Ted heeft zijn zinnen gezet op de charmante en zelfstandige Robin (Cobie Smulders), maar het lot zou daar wel eens anders over kunnen beslissen. Via een reeks terugblikken denkt Ted terug aan zijn dagen als vrijgezel, de hoogte- en dieptepunten van het daten en de zoektocht naar de ware liefde.

Bron: Disney+

How I met Your Father
Sophie (Kim Cattrall) vertelt aan haar zoon hoe ze in haar jeugd (gespeeld door Hilary Duff) zijn vader heeft ontmoet. Met haar groepje beste vrienden ervaart ze het moderne leven in de grote stad, merkt ze hoe lastig het is om te daten in een tijd waarin zo veel mogelijk is en er zoveel opties zijn, en gaat ze op dates. De een succesvoller dan de ander...

Bron: Disney+

Bob's Burgers
Bob Belcher heeft een vrouw en drie kinderen. Samen proberen ze hun familie bij elkaar te houden. Daarom beginnen ze Bob's Burgers, het restaurant waar Bob altijd al van heeft gedroomd. Deze grappige serie hoort zeker in de lijst met leukste komedie series op Disney+ thuis!

Bron: Disney+

Scrubs
Treed binnen in de surrealistische wereld van het Sacred Heart ziekenhuis waar het personeel bizar is en het gelach besmettelijk. Frisgewassen J.D. (Zach Braff) en zijn collega artsen-in-opleiding banen zich een weg door elke onvoorspelbare dag, met dolkomische resultaten. Beleef nu opnieuw alle 24 afleveringen uit het baanbrekende eerste seizoen waarmee de serie een zeer hoge waardering oogstte.

Bron: Disney+

Nieuwste artikelen

  • Schotse liefde - Lexie Scott

  • Het appartement - Lucy Foley

  • Wat als het wel werkt - Roni Loren

  • Onder het luchtspoor - Peter Swanborn

  • De rest van ons leven - Els Beerten

Gerelateerde artikelen

  • Nydia

  • Hildes beproeving - Marie Lamballe

  • Recensie: Het uiterste der zee

Zoek in artikelen