Share & win: Ademnood

We kennen Marion van de Coolwijk allemaal wel van haar tientallen kinderboeken, waaronder het populaire MZZLmeiden. Maar wist jij al dat Marion ook hele goede jeugdboeken schrijft? Haar nieuwste jeugdboek Ademnood is pas verschenen en Chicklit.bl geeft er tien van weg! 

Over het boek 
Moon is zestien jaar oud en heeft iets gruwelijks meegemaakt: ze is bijna verdronken. Sindsdien heeft ze last van paniekaanvallen. Wanneer ze hyperventileert ziet ze dingen die nog moeten gebeuren. Hierdoor weet Moon meer dan haar lief is. Wanneer ze tijdens zo''n aanval ziet dat haar nieuwe vriendje vastzit onder water, raakt Moon in paniek. Ze móét hem vinden. Maar sinds haar eigen ongeluk durft ze het water niet meer in. Ademnood een spannend boek dat heerlijk wegleest!

Winnen!
Chicklit.nl geeft 10 exemplaren van Ademnood weg. Kans maken? 

Share dit artikel dan op één van je social media accounts, door één van onderstaande icoontjes te gebruiken. Laat in het (afgeschermde) prijzenvragen-formulier je naam en adres achter.

Meedoen kan tot 11 december 2012. 

Ademnood

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (6 stemmen)
 • Omschrijving:

  Moon is 16 en heeft iets gruwelijks meegemaakt: ze is bijna verdronken. Sindsdien heeft ze last van paniekaanvallen. Wanneer ze hyperventileert ziet ze dingen die nog moeten gebeuren. Hierdoor weet Moon meer dan haar lief is.
  Wanneer ze tijdens zo'n aanval ziet dat haar nieuwe vriendje vastzit onder water, raakt Moon in paniek. Ze móét hem vinden. Maar sinds haar eigen ongeluk durft ze het water niet meer in...

Meer info

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Dit was het populairste boek van het jaar waarin jij geboren werd

 • Mooie boekenquotes

 • Shoptip: 10x relaxstoelen voor buiten

 • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

 • Shoptip: 10x coole e-reader covers

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen