Waan je in Fiona's wereld & win een reis naar Wales! {afgelopen}

Uitgeverij De Fontein organiseert een digitale speurtocht. Speur mee en maak kans op een reis naar Wales, de thuisbasis van Fiona. Beantwoord elke week de vraag met behulp van de aanwijzingen. Lees snel verder om er achter te komen welke vraag je deze week moet beantwoorden.

Over het boek
Fiona Griffiths is rechercheur en werkt bij de politie aan de zaak Lohan en is op zoek naar aanwijzingen. Dit neemt haar volledig in beslag. Het leek een standaard moordzaak: een prostituee werd vermoord aangetroffen. Maar aangekomen op de crimescene, bleek ook haar zesjarige dochtertje April slachtoffer te zijn geworden, op een gruwelijke manier. Het meisje laat haar niet meer los, dit kleine slachtoffertje met de lieve glimlach nog op haar gezicht. Het is bijna alsof ze Fiona iets wilde vertellen… Ze bijt zich hier in vast, omdat ze overtuigd is dat er meer speelt…

Elke week wordt er een nieuwe vraag gesteld. Beantwoord jij alle vragen die Fiona heeft over deze zaak goed? Dan maak je kans op een mooie reis naar Wales, de thuisbasis van Fiona.

Hoe werkt de speurtocht?
De speurtocht bestaat uit 4 vragen en aanwijzingen. Deze worden elke week gedeeld via de Facebook-pagina van Fiona en op Chicklit.nl. Alle aanwijzingen vind je ook terug op bit.ly/ikbenfiona (zodat je ook op een later tijdstip nog kunt beginnen met speuren).
 


Wat moet je doen?
Als je de bovenstaande preview hebt gelezen, kun je telkens het goede antwoord geven. Er worden bij elke vraag belangrijke aanwijzingen gegeven, zodat je weet welke letters je moet onthouden uit het antwoord. Deze letters vormen na 4 weken een woord. Mail dit woord naar ikbenfiona@gmail.com. Doe dit uiterlijk vóór 15 mei 2013.

Je kunt extra aanwijzingen vinden op www.facebook.com/ikbenfiona en volg Fiona op Twitter @IkbenFiona

De derde vraag in de speurtocht luidt:
Welk zuidelijk gebied is favoriet van Fiona in Cardiff? 

Tip: voor de derde vraag vind je op Thrillerboek.nl een exclusieve aanwijzing, zodat je weet welke letters je moet onthouden. Enne... Extra letters om het uiteindelijke woord te vormen zijn: U en R.

 

Fiona

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (3 stemmen)
 • Omschrijving:

  Detective Fiona Griffiths is jong, toegewijd en slim. Maar er is iets dat zij angstvallig verbergt. Iets dat te maken heeft met haar onvermogen om te huilen. Met haar vertrouwdheid met de doden. Met het mysterieuze gat in haar CV. Wanneer ze in haar eerste zaak de moord op een jonge vrouw en haar dochtertje moet onderzoeken, en er meer gruwelijke moorden volgen, wordt Fiona gedwongen de confrontatie aan te gaan met haar donkerste geheimen. En met een verleden dat ze nooit echt achter zich heeft kunnen laten...

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Wie schrijft die blijft - Tamara Haagmans

 • Het smalle pad van verlangen - Patrick Rothfuss

 • De prinses - Wendy Holden

 • De vrouwen van het wijndomein - Linda Winterberg

 • Liefs van mij – Jessica Saunders

Gerelateerde artikelen

 • 9 super spannende crime series

 • Thrillers met sterke plottwists

 • Waan je in Fiona's wereld & win een reis naar Wales (week 2)

 • Waan je in Fiona’s wereld & win een reis naar Wales! {afgelopen}

 • Chicklit top-5: mei

Zoek in artikelen