Facebook-actie: 5 dagen kans op Zomer in New York {afgelopen}

Het is zomer. Het seizoen van mooi weer, lekker buiten zijn en op vakantie gaan. Maar natuurlijk het seizoen van leuke, zomerse boeken. Koop jij twee actietitels van The House of Books, dan krijg jij het korte verhaal Zomer in New York van Chantal van Gastel er gratis bij! Of doe mee aan onze prijsvraag en win een exemplaar! 

Jubileumactie The House of Books
The House of Books bestaat 12,5 jaar. Reden voor een traktatie: schaf twee van de geselecteerde actietitels aan en ontvang Zomer in New York van Chantal van Gastel er gratis bij! De actie loopt van 25 juni t/m 25 december 2013, bij de meeste grote boekhandels in Nederland (herkenbaar aan de grote display in de winkel). 

Over Zomer in New York
Lucy is de laatste single op aarde! De zomer staat voor de deur en al haar vrienden hebben plannen waarin zij niet voorkomt. Geen wonder dat ze in een dip belandt nadat ze de bruiloft van haar vriendin tot in de puntjes heeft georganiseerd. Gelukkig is er champagne… én Facebook, waardoor ze midden in de nacht haar hart kan luchten bij haar oude vriend Kasper, die een flitsend leven leidt in New York. En het mooiste is dat hij haar uitnodigt om haar vakantie bij hem en zijn vriendin door te brengen. Er staat Lucy een zomer te wachten die ze niet snel zal vergeten. Ze wordt halsoverkop verliefd óp en ín the city that never sleeps. Maar of die liefde nu wederzijds is?

Share & Win
Heb je alle actietitels al in huis of is je portemonnee helaas leeg? Geen nood! Chicklit.nl geeft deze week namelijk 5 exemplaren van Zomer in New York weg op Facebook. 

Share of like van maandag tot en met vrijdag de dagopdracht op de Facebook-pagina van Chicklit.nlJe mag iedere dag opnieuw meedoen om kans te maken. Kijk voor meer informatie en leuke feelgood-titels op: thehouseofbooks.com

Zomer in New York

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (17 stemmen)
 • Omschrijving:

  Lucy is de laatste single op aarde! De zomer staat voor de deur en al haar vrienden hebben plannen waarin zij niet voorkomt. Geen wonder dat ze in een dip belandt nadat ze de bruiloft van haar vriendin tot in de puntjes heeft georganiseerd. Gelukkig is er champagne... én Facebook, waardoor ze midden in de nacht haar hart kan luchten bij haar oude vriend Kasper, die een flitsend leven leidt in New York. En het mooiste is dat hij haar uitnodigt om haar vakantie bij hem en zijn vriendin door te brengen. Er staat Lucy een zomer te wachten die ze niet snel zal vergeten. Ze wordt halsoverkop verliefd óp en ín the city that never sleeps. Maar of die liefde nu wederzijds is?

Meer info
 • Extra Informatie:

  - Zomer in New York is een kort verhaal dat als geschenkboekje verkregen kan worden bij aankoop van twee actietitels tijdens de jubileumactie van The House of Books van 25 juni t/m 25 december 2013. 

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Nieuwe serie van de makers van Downton Abbey aangekondigd

 • Eternals komt naar Disney+

 • Het Sanatorium - Sarah Pearse

 • Recensie: A Boy Called Christmas 

 • De huilende molenaar - Arto Paasilinna

Gerelateerde artikelen

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • De beste zomerboeken in 2021

 • Boeken top-5: De leukste series!

 • 12 x romantische boeken

 • Weekend-special: GRATIS ebook Fallen downloaden

Zoek in artikelen