Schrijf je in & win: Off piste {afgelopen}

De winter is nog maar net officieel van start gegaan, maar tot nu toe ervaren we in Nederland - uitzondelijk - zacht winterweer. Gelukkig nog even geen ijskoude en gladde winterdrama's, maar helaas ook nog even geen sneeuwpret en warme chocolademelk na het schaatsen.  Geen nood! Chicklit.nl trakteert op 5 exemplaren van Off piste van Linda van Rijn, waarmee je je in heerlijke wintersferen kan wanen. Over Off piste:
Vier stellen gaan op skivakantie naar Saalbach. Als een van hen ten val komt bij het off-pisteskiën ontdekt de rechercheur dat het geen ongeluk is geweest… Saskia, Nicolette en Judith zijn al langer dan ze weten vriendinnen. Op de jaarlijkse skivakantie gaan ook de partners weer mee. Dit jaar is dat naar Saalbach, de perfecte bestemming voor een week snowboarden, skiën en natuurlijk de après-ski. Ook Peter hoort al jaren bij de vriendengroep. Hij heeft sinds vier maanden een relatie met Frederique, en neemt zijn nieuwe vriendin mee. Frederique – van het type mooi, succesvol en een tikje arrogant – blijkt het goed te kunnen vinden met de andere meiden. Ze hebben zelfs met elkaar op school te hebben gezeten, al herinnert Frederique zich daar niets meer van. Op de derde dag van hun vakantie maakt de vriendengroep besluit een off-pisteafdaling en gaat het mis. Een van de meiden komt ernstig ten val en wordt in coma overgebracht naar het ziekenhuis in Salzburg. Rechercheur Rolf Bauendorf start het onderzoek, dat slechts een formaliteit lijkt. Alles wijst erop dat het slachtoffer vreselijk veel pech heeft gehad. Eén vriendin heeft alles gefilmd op haar iPhone en als de rechercheur het filmpje bestudeert valt hem iets vreemds op. Is er opzet in het spel?

Winnen! 
Wil jij deze heerlijke winter thriller winnen? Chicklit.nl geeft 5 exemplaren van Off piste weg!

Kans maken?
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Chicklit.nl, door rechts op deze pagina je e-mailadres in te vullen (in het roze blokje). Laat hieronder (in het afgeschermde invulveld) bovendien je naam en postadres achter.

Meedoen kan tot 13 januari 2014.

Off piste

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (6 stemmen)
 • Omschrijving:

  Vier stellen gaan op skivakantie naar Saalbach. Als een van hen ten val komt bij het off-pisteskiën ontdekt de rechercheur dat het geen ongeluk is geweest…

  Saskia, Nicolette en Judith zijn al langer dan ze weten vriendinnen. Op de jaarlijkse skivakantie gaan ook de partners weer mee. Dit jaar is dat naar Saalbach, de perfecte bestemming voor een week snowboarden, skiën en natuurlijk de après-ski. Ook Peter hoort al jaren bij de vriendengroep. Hij heeft sinds vier maanden een relatie met Frederique, en neemt zijn nieuwe vriendin mee. Frederique – van het type mooi, succesvol en een tikje arrogant – blijkt het goed te kunnen vinden met de andere meiden. Ze hebben zelfs met elkaar op school te hebben gezeten, al herinnert Frederique zich daar niets meer van.

  Op de derde dag van hun vakantie maakt de vriendengroep besluit een off-pisteafdaling en gaat het mis. Een van de meiden komt ernstig ten val en wordt in coma overgebracht naar het ziekenhuis in Salzburg. Rechercheur Rolf Bauendorf start het onderzoek, dat slechts een formaliteit lijkt. Alles wijst erop dat het slachtoffer vreselijk veel pech heeft gehad. Eén vriendin heeft alles gefilmd op haar iPhone en als de rechercheur het filmpje bestudeert valt hem iets vreemds op. Is er opzet in het spel?

Meer info

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • De 10 leukste winterfilms

 • Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

 • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: stem op jouw favoriet!

 • Recensie: Kil

 • Shoptip: 10x heerlijk warme sjaals

REACTIES

 • Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.

 • Simoon 5 jaar geleden

  Lisanne, Marjolein, Ineke, Femke en Sana zijn de gelukkige winnaressen van Off piste. Veel leesplezier dames!

 • Boekwormtam 5 jaar geleden

  Zijn de winnaars al bekend?? I wanna knoooow

 • Jolanda Ekkel- Lusseveld 5 jaar geleden

  Spannend boek lijkt me

 • Annet van Vliet 5 jaar geleden

  Lijkt me een heel leuk boek!

 • Anneliese de Waal 5 jaar geleden

  Ben al ingeschreven, maar ik doe graag mee

 • alexanouk 5 jaar geleden

  Oooooooh jaaaaaaaa lekkerrrrrr :P

 • scenechic 5 jaar geleden

  Al tijden ingeschreven voor jullie nieuwsbrief.

 • moeder 54 5 jaar geleden

  Wat een leuk boek.

  Ik doe zeker mee en nu maar hopen.

  Misschien begint het nieuwe jaar goed.

  Iedereen die dit leest, een gelukkig en gezond 2014

 • anneke 5 jaar geleden

  Ik keek al vaak op deze website maar na het lezen van deze leuke actie heb ik mij direct aangemeld. Lijkt mij een superboek!

 • nell 5 jaar geleden

  Ik doe graag mee,een winterboek daar heb ik zin in bij onze haard,thee lekker genieten van Linda want zij schrijft zo,dat je er helemaal inzit en de rest vergeet!

 • Tanneke 5 jaar geleden

  Heerlijk dit boek wil ik al heel lang lezen. Linda schrijft hele mooie boeken. Ik doe heel graag mee.

 • Marjolein 5 jaar geleden

  Druk ik meteen op verstuur zonder ook maar iets ingevuld te hebben

 • Boekwormtam 5 jaar geleden

  Ik ben gelijk Haantje de voorste om zo'n gaaf boek te winnen! Hahaha

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen