Schrijf je in & win: Off piste {afgelopen}

De winter is nog maar net officieel van start gegaan, maar tot nu toe ervaren we in Nederland - uitzondelijk - zacht winterweer. Gelukkig nog even geen ijskoude en gladde winterdrama's, maar helaas ook nog even geen sneeuwpret en warme chocolademelk na het schaatsen.  Geen nood! Chicklit.nl trakteert op 5 exemplaren van Off piste van Linda van Rijn, waarmee je je in heerlijke wintersferen kan wanen. 



Over Off piste:
Vier stellen gaan op skivakantie naar Saalbach. Als een van hen ten val komt bij het off-pisteskiën ontdekt de rechercheur dat het geen ongeluk is geweest… Saskia, Nicolette en Judith zijn al langer dan ze weten vriendinnen. Op de jaarlijkse skivakantie gaan ook de partners weer mee. Dit jaar is dat naar Saalbach, de perfecte bestemming voor een week snowboarden, skiën en natuurlijk de après-ski. Ook Peter hoort al jaren bij de vriendengroep. Hij heeft sinds vier maanden een relatie met Frederique, en neemt zijn nieuwe vriendin mee. Frederique – van het type mooi, succesvol en een tikje arrogant – blijkt het goed te kunnen vinden met de andere meiden. Ze hebben zelfs met elkaar op school te hebben gezeten, al herinnert Frederique zich daar niets meer van. Op de derde dag van hun vakantie maakt de vriendengroep besluit een off-pisteafdaling en gaat het mis. Een van de meiden komt ernstig ten val en wordt in coma overgebracht naar het ziekenhuis in Salzburg. Rechercheur Rolf Bauendorf start het onderzoek, dat slechts een formaliteit lijkt. Alles wijst erop dat het slachtoffer vreselijk veel pech heeft gehad. Eén vriendin heeft alles gefilmd op haar iPhone en als de rechercheur het filmpje bestudeert valt hem iets vreemds op. Is er opzet in het spel?

Winnen! 
Wil jij deze heerlijke winter thriller winnen? Chicklit.nl geeft 5 exemplaren van Off piste weg!

Kans maken?
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Chicklit.nl, door rechts op deze pagina je e-mailadres in te vullen (in het roze blokje). Laat hieronder (in het afgeschermde invulveld) bovendien je naam en postadres achter.

Meedoen kan tot 13 januari 2014.

Off piste

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (6 stemmen)
  • Omschrijving:

    Vier stellen gaan op skivakantie naar Saalbach. Als een van hen ten val komt bij het off-pisteskiën ontdekt de rechercheur dat het geen ongeluk is geweest…

    Saskia, Nicolette en Judith zijn al langer dan ze weten vriendinnen. Op de jaarlijkse skivakantie gaan ook de partners weer mee. Dit jaar is dat naar Saalbach, de perfecte bestemming voor een week snowboarden, skiën en natuurlijk de après-ski. Ook Peter hoort al jaren bij de vriendengroep. Hij heeft sinds vier maanden een relatie met Frederique, en neemt zijn nieuwe vriendin mee. Frederique – van het type mooi, succesvol en een tikje arrogant – blijkt het goed te kunnen vinden met de andere meiden. Ze hebben zelfs met elkaar op school te hebben gezeten, al herinnert Frederique zich daar niets meer van.

    Op de derde dag van hun vakantie maakt de vriendengroep besluit een off-pisteafdaling en gaat het mis. Een van de meiden komt ernstig ten val en wordt in coma overgebracht naar het ziekenhuis in Salzburg. Rechercheur Rolf Bauendorf start het onderzoek, dat slechts een formaliteit lijkt. Alles wijst erop dat het slachtoffer vreselijk veel pech heeft gehad. Eén vriendin heeft alles gefilmd op haar iPhone en als de rechercheur het filmpje bestudeert valt hem iets vreemds op. Is er opzet in het spel?

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

  • Slag of stoot - Meghan Quinn

  • De vergeten vrouwen- Kristin Hannah

  • Een dag om nooit te vergeten – Jill Mansell

  • Vliegen als een bij - Roland Schimmelpfennig

  • De Italiaanse droom - Jo Thomas

Gerelateerde artikelen

  • De 10 leukste winterfilms

  • Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

  • Recensie: Kil

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: stem op jouw favoriet!

  • Quiz: Welk boekengenre past bij jou?

Zoek in artikelen