Winnen: Exclusieve kaarten voor huwelijksreceptie Ransom Riggs en Tahereh Mafi {afgelopen}

Hoe vieren twee succesvolle schrijvers hun huwelijk? Met een literaire ceremonie natuurlijk! De Amerikaanse Young Adult-auteurs Ransom Riggs en Tahereh Mafi stapten eind vorig jaar in het huwelijksbootje. Ze vieren dat binnenkort in Amsterdam, door via een livestream allebei een nieuw boek te presenteren. En jij kan erbij zijn!! Literaire huwelijksreceptie
Je kent ze wel: de sucesvolle Young Adult-auteurs Ransom Riggs (De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine) en Tahereh Mafi (Vrees me) stapten eind vorig jaar in het huwelijksbootje. Ze vieren dat binnenkort in Amsterdam, door via een livestream allebei een nieuw boek te presenteren. 
De grote filmzaal van bedrijvencentrum Pand Noord verandert op vrijdag 21 maart 2014 vanaf 18.00 uur in een heuse receptieruimte. Bezoekers kunnen via het bioscoopscherm kennismaken met de twee succesvolle schrijvers en geliefden – en, als ze er dan toch zijn, ook meteen hun nieuwe geesteskinderen bewonderen.

Dubbele boekpresentatie
De dubbele boekpresentatie is een initiatief van Clavis Uitgeverij en Blossom Books. Bruidegom Ransom Riggs introduceert namelijk Omhulde stad, het langverwachte vervolg op de internationale bestseller De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine. Bruid Tahereh Mafi stelt gelijktijdig haar Vertrouw me voor, de spectaculaire ontknoping van de Touching Juliette-trilogie.

En dat is nog niet alles. Er is bovendien een mogelijkheid tot het stellen van vragen aan het gelukkige paar, er is een paneldiscussie, er is een boekverkoop – en er zijn nog enkele bijzondere verrassingen. ‘Feestelijk’ is the dresscode, snoep mee van de bruidstaart en zet jezelf op de foto voor in het gastenboek, dat naar het bruidspaar verstuurd zal worden.

Winnen!
Wil jij bij dit exclusieve evenement aanwezig zijn op vrijdag 21 maart 2014 vanaf 18.00 uur? Dan is dit je kans! Chicklit.nl geeft namelijk 2 vrijkaarten weg, zodat jij er met een vriendin naartoe kan! 

Kans maken? 
Laat ons weten waarom jij degene bent die wij naar dit evenement moeten sturen. Zorg dat je wel op vrijdag 21 maart beschikbaar bent. De officiële huwelijksuitnodiging zal later naar je verstuurd worden.

Opgeven kan tot 18 maart 2014. 

Vertrouw me

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (12 stemmen)
 • Omschrijving:

  Het langverwachte laatste deel in de Touching Juliette-trilogie! Juliette is terug, en vastbesloten om te vechten. Als Omega Point wordt vernietigd, weet Juliette niet of haar vrienden en de andere rebellen nog leven. Ook Adam lijkt verdwenen. Om het Herstel voor eens en altijd te vernietigen, is ze nu afhankelijk van Warner. De enige persoon van wie ze nooit had gedacht hem te kunnen vertrouwen, maar wel degene die haar leven redde. Warner is bereid Juliette te helpen – maar wat wil hij daarvoor terug?

Meer info

Nieuwste artikelen

 • Weekend weg wandelgids - Claudia Straatmans

 • De thuishaven aan de Westerschelde - Marja Visscher

 • De Sneeuwkoningin - Bette Westera & Aida de Jong

 • De wake-up call - Beth O'Leary

 • De Griekse dochter - Soraya Lane

Gerelateerde artikelen

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

 • Vijftig tinten vrij

 • De feiten over daten in de bioscoop!

 • Mannen uit series met wie je wilt trouwen

Zoek in artikelen