Winnen!!! DVD-box van 2 Broke Girls - seizoen 2 {afgelopen}

Lig jij ook altijd in een deuk om de twee 'vriendinnen' Max en Caroline in de tv-serie 2 Broke Girls? Dan kun jij het nieuws dat de DVD-box van seizoen 2 vanaf vandaag verkrijgbaar is zeker wel waarderen. Nog beter: Chicklit.nl geeft een aantal exemplaren weg!


Over 2 Broke Girls - seizoen 2
In het tweede seizoen van 2 Broke Girls volgen we wederom de twee meiden Max (Kat Dennings) en Caroline (Beth Behrs) terwijl zij hun grote droom najagen: een eigen cupcakebedrijf beginnen. De meiden werken nog steeds als serveerster in Brooklyn om geld bij elkaar te sparen voor hun grote passie. Wanneer een beroemde TV-persoonlijkheid een goede review geeft over de cupcakes van Max, raakt alles in een stroomversnelling. De cupcakes gaan als warme broodjes over de toonbank en levert de meiden een mooi startkapitaal, waarmee hun langgekoesterde wens eindelijk uitkomt: de opening van Max's Homemade Cupcakes! Maar het succes komt niet zonder slag of stoot. Er moeten nog wat appeltjes worden geschild met onder andere ex-vriendjes en een nieuwe vlam, lange nachten gemaakt bij het inpakken van een taartpistool en een ontruimingsbevel zorgt voor de nodige kopzorgen.

Winnen!!!
Gek op deze grappige serie? Dan hebben we goed nieuws voor je: Chicklit.nl mag namelijk 2x een DVD-box van 2 Broke Girls - seizoen 2 weggeven!

Hebben, hebben, hebben? Log in en laat in het afgeschermde invulveld je naam en adresgegevens achter. Meedoen kan tot 2 april 2014!

2 Broke Girls - seizoen 2

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (4 stemmen)
 • Omschrijving:

  Beste vriendinnen Max en Caroline werken nog steeds als serveersters in Brooklyn maar de toekomst ziet er goed uit voor hun start-up. Er ontstaat een sterke vraag naar Max's cupcakes na een goede review van een beroemde TV-persoonlijkheid, een mazzeltje op het gebied van onroerend goed en een verrassende bron van inkomsten. Met als hoogtepunt: de grote opening van Max's Homemade Cupcakes! Maar succes komt niet vanzelf. Er moeten nog wat appeltjes worden geschild. Plus ex-vriendjes en een nieuwe vlam. Om maar niet te spreken van de lange nachten bij het inpakken van een taartpistool. En die ontruimingsorder.

  De hartelijke humor en het betoverende sarcasme van de dames, de dinermaatjes Earl, Oleg en Han, en de sexy buurvrouw Sophie maken werken voor je bestaan het lachen waard in alle 23 aflveringen van seizoen twee van de hitserie 2 Broke Girls.

Meer info

Nieuwste artikelen

 • Deze films en series worden eind oktober van Netflix verwijderd

 • Disney karakters in de stijl van Tim Burton

 • Top 10 Assepoester verfilmingen

 • Deze films en series verschijnen in november op Netflix

 • Einde in zicht voor Grey's Anatomy

Gerelateerde artikelen

 • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

 • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

 • Winnen: Bridgerton deel 1 t/m 5

 • Winnen: Moederdag boekenpakket

 • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

Zoek in artikelen