Zonnige zomerliefdes: heerlijke boeken voor in de koffer {afgelopen}

Het zonnetje schijnt, de tempratuur stijgt, de vakantie komt steeds dichter bij. Heb je al boeken klaar liggen om mee te nemen? We hebben hieronder een paar suggesties op een rijtje gezet. Heerlijke boeken voor in de koffer. Thema: zonnige zomerliefdes!

Voor jou – Jojo Moyes (€10,-)
Als je maar één boek leest deze zomer, lees dan Voor jou van Jojo Moyes. ‘Ongelooflijk spannend en humoristisch, perfect om mee op reis te nemen! De toon is licht, maar biedt diepgang door het onderwerp. Wat een héérlijk boek, dé zomerhit wat mij betreft!’ – Gerda Aukes, Boekhandel Den Boer, Baarn en boekenpanellid van DWDD. 

Voor jou van Jojo Moyes is een roman die alle harten verovert: het boek voert wereldwijd de bestsellerlijsten aan en ging 3 miljoen keer over de toonbank. Deze heerlijke roman is voor iedereen die genoot van films als Intouchables en Mar adentro, en werd door De Standaard uitgeroepen tot dé feelgoodroman van het jaar.

Olijven met oregano – Nicky Pellegrino (€7,95)
Rosie zit in haar eindexamenjaar als ze voor het eerst een vakantievilla huurt met haar klasgenotes Addolorata, Lou en Toni. Na die weken besluiten de vier om, wat er ook gebeurt, elke drie jaar samen een villa in de zon te huren. De vakanties houden de Villa Girls bij elkaar, in alle ups en downs die ze in het leven na hun schooltijd voor de kiezen krijgen met banen, mannen en gezinnen.

Vriendinnen boven alles – Ann Brashares (€7,95)
4 vriendinnen, 1 spijkerbroek, 10 jaar later.
Tien jaar geleden deelden de vriendinnen voor het eerst één spijkerbroek. Zijn ze nog altijd elkaars steun en toeverlaat? Je leest het in Vriendinnen boven alles van Ann Brashares. De schrijfster is wereldberoemd dankzij haar 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek-serie, die ook verfilmd werd.WINNEN 
Wil jij dit Zonnige Zomerliefdes Boekenpakket winnen voor jouw vakantie? Chicklit.nl mag 3 lezeressen blij maken met deze top boeken voor in de vakantiekoffer! 

Laat hieronder - in het afgeschermde invulveld - jouw adres achter om kans te maken. Meedoen kan tot 28 juni 2014. 

Nieuwste artikelen

  • 12x Supernatural feiten die je nog niet wist

  • Luister nu gratis Vijftig Tinten Grijs exclusief op Storytel

  • 15 verwijderde scènes uit Harry Potter die we hadden willen zien

  • De Hillel Codex - Emile Schrijver

  • Recensie: Encanto

Gerelateerde artikelen

  • De beste zomerboeken in 2021

  • Young Adult top-5: juli

  • Mooie boekenquotes

  • De verfilming van Voor jou van Jojo Moyes is hier!

  • Shoptip: 10x relaxstoelen voor buiten

Zoek in artikelen