Winnen: Meet & Greet met Jodi Ellen Malpas {afgelopen}

Ja!! Het nieuwe boek van Jodi Ellen Malpas is uit! 'Mijn nacht ontvlamd' is het begin van een nieuwe trilogie. Om dit te vieren komt de  auteur van de 'Mijn man' trilogie naar Nederland! En jij als fan, kan haar ontmoeten in een exclusieve Meet & Greet op woensdag 12 november! 
 
Over 'Mijn nacht ontvlamd': 
 
Hij valt Livy direct op als hij het café inloopt. Wat een mooie man, die indringende blauwe ogen... Livy's hart staat opeens stil. Maar ze zal hem nooit meer zien, denkt ze, als hij weer weg is. Dan vindt ze een op een servet geschreven boodschap voor haar, achtergelaten door hem. Het is een uitnodiging: hij wil een nacht om haar te aanbidden, zonder gevoelens, zonder verplichtingen, met alleen maar heel veel plezier. Zijn naam? M.
 
Tegen beter weten in neemt Livy de uitnodiging aan. Maar na die ene nacht willen ze allebei meer... Wie is de man achter de snelle auto's, de mooie pakken en het chique appartement? En hoe gevaarlijk is deze wederzijdse obsessie?

 
Meet & Greet met Jodi Ellen Malpas
 
Jodi Ellen Malpas heeft één van de populairste romantische series van 2013 geschreven; Mijn man. Inmiddels zijn er in Nederland en België meer dan 50.000 exemplaren van de serie verkocht! Het is dan ook niet zo gek dat Jodi veel fans heeft. Daarom nodigen wij 6 lezers uit met een vriendin om  naar een exclusief Cocktail hour met Jodi Ellen Malpas te komen bij Zussen in Utrecht op 12 november van 16:00 - 18:00. Cocktail hour is inclusief 1 cocktail en 1 glas fris, bier of wijn en een gesigneerd exemplaar van Mijn Nacht ontvlamd.

 
Hoe maak je kans?
 
Laat hieronder - in het afgeschermde invulveld - jouw naam achter en een leuk berichtje waarom jij Jodi wilt ontmoeten. De 6 leukste antwoorden ontvangen op 11 november een uitnodiging per mail voor zichzelf +  vriendin voor de Meet & Greet op 12 november in Utrecht. Let op! Doe dus alleen mee als je zeker weet dat je 12 november in Utrecht kan zijn. 

Nieuwste artikelen

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

  • Campinggasten – Liz Ouwens

  • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

  • Liefde in het spel - Elena Armas

  • Voor altijd regen - Meke Levenga

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

Zoek in artikelen