Winnen: verwen je moeder met een fantastisch moederdagboekenpakket! {afgelopen}

Het is bijna zover! 10 mei is het weer moederdag. De tijd om je moeder iets leuks te geven. Wij bij Chicklit helpen je graag aan een leuk cadeau en daarom geven wij drie keer een moederdagboekenpakket weg bestaande uit drie geweldige boeken! 
 
Saskia houdt van haar werk als boekrestaurator. Ze besteedt haar dagen aan het voorzichtig restaureren van de vele beschadigde en kwetsbare boeken die haar worden toegezonden. 
Maar als ze op een dag een handgeschreven notitieboekje vindt, dat zorgvuldig verborgen is in een oude Bijbel, is haar nieuwsgierigheid gewekt. Wie heeft al die moeite genomen dit document te verbergen, en waarom? Saskia komt op het spoor van een hartverscheurend verhaal van liefde in tijden van oorlog...
 
 
 
Maak kennis met Janet Scott en Rachel Bailey, rechercheurs in Manchester. Bekend van de KRO Detectiveserie op televisie.
Wanneer een tiener vermoord wordt aangetroffen in een armoedige flat, is haar moeder kapot van verdriet. Jaren geleden heeft ze dit kind toevertrouwd aan Jeugdzorg, maar het meisje is afgegleden in een milieu van drugs en vage types en nu tragisch aan haar einde gekomen. Voor rechercheurs Janet Scott en Rachel Bailey is deze zaak de eerste keer dat ze samenwerken en het verschil in hun karakters maakt het er niet makkelijker op. Maar ze zullen wel moeten: er loopt een moordenaar rond in Manchester, en misschien vinden ze die dichter bij huis dan ze kunnen vermoeden...
 
 
Journaliste Ellie vindt in de archieven van de krant een brief uit 1960 waarin een man aan zijn geliefde vraagt haar echtgenoot voor hem te verlaten. Ellie, die zelf verwikkeld is in een relatie met een getrouwde man, gaat op zoek naar het verhaal achter deze brief. 
In 1960 wordt Jennifer wakker in een ziekenhuis na een auto-ongeluk. Ze kan zich niets herinneren, maar als ze thuiskomt ontdekt ze een verborgen liefdesbrief en ze begint een zoektocht naar de man voor wie ze alles wilde opofferen.
 
Met dank aan uitgeverij de Fontein.
Volg al hun nieuws op Facebook en Twitter
 
Wat moet je doen om kans te maken?
 
· Log in op je profiel op Chicklit.nl.
· Volg Chicklit op Facebook, Twitter en Instagram. Volg je ons al? Deel dan het artikel via jouw social media kanalen via de linkerbalk.
·  Vul in het onderstaand tekstvakje je naam en adresgegevens in (niet in het reactievakje, maar in het tekstvakje onder "win").
 
Meedoen kan tot 7-5-2015 en de winnaars krijgen bericht.
 

Nieuwste artikelen

  • 12 romantische fantasy series

  • Disney karakters die gebaseerd zijn op echte mensen

  • De leukste Lord of the Rings memes

  • Lucifer, Locke & Key en The Sandman zijn met elkaar verbonden

  • Film top 6: december 2021

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

Zoek in artikelen