Winnen: 10 x Het Geluk van Lou van Lorraine Fouchet

Eindelijk is de zomer in Nederland weer hier. En wat wil je dan het liefste doen? Lezen, natuurlijk! Het maakt niet uit waar, in de tuin of op het strand, zolang het maar in het zonnetje is! En wij gaan dit nog leuker voor jullie maken. In samenwerking met Uitgeverij Nieuw Amsterdam mogen wij namelijk 10 exemplaren van Het Geluk Van Lou, geschreven door Lorraine Fouchet, weggeven!

In Het Geluk van Lou woont Lou op het kleine eiland Île de Groix, Bretagne. Zoals iedereen heeft ze haar eigen obsessies (champagne) en eigenaardigheden. Ze is altijd vrolijk en vriendelijk, maar kan niet echt koken (hoewel ze dit wel met liefde doet!). Helaas is Lou er niet meer en haar gezin dreigt uit elkaar te vallen. Maar ze heeft nog één laatste wens opgenomen in haar testament en dat is dat haar man Jo de relatie met hun volwassen kinderen, Cyrian en Sarah, herstelt. Pas als dit hem lukt, krijgt hij de laatste brief van Lou te lezen die uiteraard verzegeld zit in een champagnefles. Een brief die misschien wel het leven van iedereen veranderd!

Het Geluk van Lou is geschreven door de Franse schrijfster Lorraine Fouchet, die al behoorlijk wat boeken op haar naam heeft staan. Dit is inmiddels al haar 17de roman! Leuk om te weten is dat ze naast het schrijven van boeken ook als arts werkt op de spoedeisende hulp. Een echte bezige bij dus! Je kunt haar nieuwe roman HIER kopen.

Winnen

Het Geluk van Lou is op 4 juli verschenen en wij hebben de eer om er 10 exemplaren van weg te geven! Dus is het hoogtijd voor iets nieuws om te lezen? Of lijkt het je een geweldig boek? Doe dan mee met onze win-actie! Volg de instructies hieronder en maak kans op één van de 10 exemplaren van Het Geluk van Lou. Heel veel succes!

Wat moet je doen?

Wij willen heel graag dat er mooie recensies geplaatst worden over dit boek op Chicklit.nl en Bol.com! Log in op je Chicklit profiel. Stuur ons je gegevens en een link naar een Bol.com recensie die jij hebt geschreven. De winnaars krijgen 24 juli bericht.

Het geluk van Lou

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (2 stemmen)
 • Omschrijving:

  Het geluk van Lou is een boek vol champagne, liefdesaffaires, muziek en Bretonse gerechten! Lou was een geliefde bewoonster van het kleine eiland Île de Groix, Bretagne. Lou met haar obsessies, (‘Champagne, alsjeblieft, maar alleen Mercier!’) en haar eigenaardigheden. Ze kookte belabberd, maar met veel liefde, was hartelijk en altijd vrolijk. Maar nu is Lou dood en dreigt haar gezin uiteen te vallen. In haar testament vraagt ze haar man Jo haar laatste wens te vervullen: hij moet de relatie met hun volwassen kinderen Cyrian en Sarah herstellen. Pas wanneer hij daarin geslaagd is mag hij Lou’s laatste brief lezen, die ze uiteraard heeft verzegeld in een champagnefles. Een fles die het leven van de hele familie verandert.

Meer info

Toegevoegd door:

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

 • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

 • 60 dagen elke dag kans op een boek!

 • Zoektocht naar columniste: de shortlist

 • Waan je in Fiona’s wereld & win een reis naar Wales! {afgelopen}

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen