Winnen: 15x Hot Mess van Lucy Vine

Soms loopt het leven gewoon even niet zoals je gepland hebt. Iedereen om je heen heeft het dik voor elkaar, maar jij haat je baan en ligt liever in bed met Netflix en een pizza. Gelukkig ben je niet de enige! Heel veel mensen hebben hier last van. Daarom is het boek Hot Mess, geschreven door Lucy Vine, ook zo herkenbaar en hilarisch. En wij mogen 15 exemplaren van dit geweldige boek weggeven!

Laten we om te beginnen Hot Mess eens definieren! Een Hot Mess is een aantrekkelijk persoon, die zich regelmatig in een staat van chaos bevindt. Heb je weleens aan een zondagse brunch gezeten terwijl je nog rook naar zaterdagnacht? Regelmatig je bed, Netflix en pizza verkozen boven menselijk contact? Of nog steeds de huur van je muffe appartement niet opgezegd omdat hij zo lekker goedkoop is? 

Dan ben jij zeker een Hot Mess en moet jij echt je soulmate, Ellie Knight, ontmoeten. Haar leven... loopt niet bepaald zoals gepland. Ze haat haar baan, haar vrienden beginnen allemaal te settelen en zich voort te planten, en haar huisgenoten zijn ronduit bizar. Sommigen zullen Ellie omschrijven als een 'hot mess'. Maar wie heeft wél alles perfect voor elkaar? Hot mess is een schaamteloos grappig verhaal met een heldin waar velen zich in zullen herkennen: Ellie – een moderne Carrie Bradshaw meets Bridget Jones.

Hot Mess Lucy VineWinnen

Klinkt Hot Mess je als muziek in de oren? Dan heb je geluk, want wij mogen maar liefst 15 exemplaren van dit hilarische boek weggeven! Dus grijp nu je kans. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en maak kans op één van de 15 exemplaren!! Meedoen kan tot 31 oktober.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

  • Zoektocht naar columniste: de shortlist

  • Waan je in Fiona’s wereld & win een reis naar Wales! {afgelopen}

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen