Chicklit.nl ruimt op: Chicklits

Wij vonden dat het wel weer tijd werd voor een nieuwe winactie. Dit keer gaat Chicklit.nl opruimen en dat betekent dat wij een prachtig pakket met chicklits weg gaan geven. Al deze chicklits zijn al een keertje door ons gelezen en daardoor niet meer spiksplinternieuw. Maar dat maakt toch niks uit? De chicklits zien er nog steeds tiptop uit en zijn hartstikke leuk om te winnen natuurlijk!

Ga jij binnenkort lekker op vakantie en heb je nog geen leuke boeken om mee te nemen? Of blijf je gewoon thuis en wil je lekker in de tuin lezen? Dan wil jij dit 'Chicklit.nl ruimt op' pakket vol met chicklits natuurlijk hartstikke graag winnen. Waar wacht je nog op? Grijp nu je kans en doe mee!

Het 'Chicklit.nl ruimt op' pakket bestaat uit de volgende chicklits:

Alles is zoals het zou moeten zijn - Daphne Deckers

Ik hou van New York - Lindsey Kelk

Jackpot! - Jennifer Crusie

Scherven brengen geluk - Jill Mansel

Voor deze keer - Jennifer Crusie

Hoe maak je kans op dit 'Chicklit.nl ruimt op' pakket?

Het is heel simpel. Log in met je Chicklit.nl account, laat ons weten waarom jij het  'Chicklit.nl ruimt op' pakket graag wil winnen en vul je naam, e-mailadres en adres in. Makkelijker kan bijna niet toch?! Heel veel succes! Je hebt tot en met 30 juni de tijd om mee te doen aan deze winactie.

De winnaar krijgt van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

  • Zoektocht naar columniste: de shortlist

  • Waan je in Fiona’s wereld & win een reis naar Wales! {afgelopen}

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen