Winnen: Young Adult boekenpakket

Met deze heerlijke temperaturen willen wij niets liever doen dan op het strand, in de tuin of aan het zwembad liggen met een goed boek. Zo kun je eindelijk eens die ongelezen stapel boeken wegwerken die al maanden in je kast staan. Maar wat nu als je je hele TBR stapel al hebt uitgelezen en de vakantie eigenlijk nog moet beginnen? Geen nood! Wij hebben voor jullie een geweldige winactie waarmee je je TBR stapel weer aan kan vullen.

Wat kun je winnen? Wij hebben op de redactie nog een aantal geweldige Young Adult boeken liggen die we onder een van jullie willen verloten. Deze boeken zijn stuk voor stuk ideaal om tijdens de zomervakantie te lezen! De volgende boeken zullen in het 'Young Adult boekenpakket' zitten:

De Fixer - Jennifer Lynn Barnes

De een na laatste dood van het meisje Capone - Isabel Hoving

Het (niet zo) coole leven van Carrie Pilby - Caren Lissner

Wat moet je doen om dit 'Young Adult boekenpakket' te winnen?

Log in met je Chicklit account, laat ons weten waarom jij dit 'Young Adult boekenpakket' wilt winnen en vul je naam, e-mailadres en adres in. Heel veel succes en wie weet ben jij straks wel de eigenaar van deze prachtige boeken! Meedoen kan tot en met 31 juli.

De winnaar krijgt van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

  • Young Adult top-5: september

  • Young Adult top-5: juli

  • Weekend-special: GRATIS ebook Fallen downloaden

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen