Winnen: De Geestenjager serie

Langzaamaan is de herfst echt alweer begonnen. Het wordt kouder buiten, het wordt ’s avonds sneller donker en ’s ochtends later licht. Toch heeft de herfst altijd een knusse sfeer om zich heen hangen en wij vinden het dan ook heerlijk om met een dekentje, een kop thee en een goed boek (of Netflix) op de bank te kruipen. Wij vinden het met dit weer heerlijk om fantasy boeken te lezen, omdat je je dan echt even in een andere wereld kan wanen.

Mocht je door de zomervakantie al door je TBR stapel heen zijn en heb je nu niks meer te lezen? Of heb je gewoon zin om eens een nieuw boek te leren kennen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We geven namelijk de Geestenjager serie van Joseph Delaney weg! De Geestenjager serie willen wij onder één van jullie verloten. Deze boeken zijn stuk voor stuk ideaal om tijdens de herfst te lezen! De volgende boeken zullen in het pakket zitten:

-          De zevende zoon – Joseph Delaney

-          Het geheim – Joseph Delaney

-          De strijd – Joseph Delaney

Wat moet je doen om De geestenjager serie te winnen?

Log in met je Chicklit account, laat ons weten waarom jij De geestenjager serie wilt winnen en vul je naam, e-mailadres en adres in. Heel veel succes en wie weet ben jij straks wel de eigenaar van deze prachtige boeken! Meedoen kan tot en met 31 oktober.

De winnaar krijgt van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

  • Zoektocht naar columniste: de shortlist

  • Waan je in Fiona’s wereld & win een reis naar Wales! {afgelopen}

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen