• Home
  • Lifestyle
  • Winnen
  • Winnen: wij geven 10x een gesigneerd exemplaar van Bestemd voor mij van Chantal van Gastel weg!

Winnen: wij geven 10x een gesigneerd exemplaar van Bestemd voor mij van Chantal van Gastel weg!

Chantal van Gastel is ondertussen een grote naam in het Nederlandse Chicklit genre. Niet alleen heeft ze al meerdere chicklits op haar naam staan, haar boek Zwaar verliefd is nu ook verfilmd met Jim Bakkum in de hoofdrol! Chantal van Gastel was bij ons aanwezig op de boekenbeurs voor een meet en greet en signeersessie met haar fans. Kon jij hier niet bij zijn, maar ben je wel een enorme Chantal van Gastel fan? Dan hebben we goed nieuws! Wij mogen namelijk 10x een gesigneerd exemplaar weggeven van haar nieuwste boek Bestemd voor mij.

Ben je benieuwd geworden naar het boek? Lees dan hieronder waar het over gaat!

De feestdagen staan voor de deur en Jessica kijkt uit naar een lang weekend met haar beste vriendinnen Micky, Hannah en Debbie. Al jarenlang delen ze alles met elkaar, maar er is een nadeel: ze zien elkaar veel te weinig. Daarom besluiten de vriendinnen bij elkaar te komen in het familiehuis waar Jessica en Micky vroeger al hun vakanties doorbrachten. Bij aankomst wacht hen echter een verrassing. De meiden zijn niet de enige gasten in het vakantiehuis. Herinneringen komen tot leven, waaronder ook die aan een oude liefde, die Jessica liever wil vergeten. Maar dát laat het huis niet toe.

Wat moet je doen om een gesigneerd exemplaar van Bestemd voor mij te winnen?

Log in met je Chicklit account, laat ons weten waarom jij een gesigneerd exemplaar van Bestemd voor mij wilt winnen en vul je naam, e-mailadres en adres in. Heel veel succes en wie weet ben jij straks wel de eigenaar van dit prachtige boek! Meedoen kan tot en met 23 november.

De winnaar krijgt van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

  • Boeken top-5: De leukste series!

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

REACTIES

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen