Winnen! De laatste drie seizoenen van The Vampire Diaries

Heb jij ook zo genoten van The Vampire Diaries en vind je het net als ons ook jammer dat de serie nu afgelopen is? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Wij mogen namelijk de laatste 3 seizoenen van The Vampire Diaries (seizoen 6,7 en 8) op dvd weggeven!

The Vampire Diaries blijft toch wel één van onze favoriete series. De driehoeksverhouding tussen Elena, Damon en Stefan (wij zouden ook niet kunnen kiezen tussen die twee), de leuke karakters zoals Caroline en de spannende verhaallijnen en plottwisten zorgden ervoor dat we geen genoeg van deze serie konden krijgen! En wij niet alleen inmiddels is de spin-off van The Vampire Diaries, The Originals, ook alweer afgelopen en is er ondertussen nóg een spin-off uitgekomen genaamd Legacies. Reden genoeg dus om The Vampire Diaries nog een keer te bingewatchen. Denk je nu: dit wil ik winnen? Lees dan snel hieronder wat je ervoor moet doen!

Wat moet je doen om de dvd's van seizoen 6,7 en 8 van The Vampire Diaries te winnen?

Log in met je Chicklit account, laat ons weten waarom jij de dvd's van The Vampire Diaries wilt winnen en vul je naam, e-mailadres en adres in. Heel veel succes en wie weet ben jij straks wel de eigenaar van deze prachtige dvd's! Meedoen kan tot en met 31 december.

De winnaar krijgt van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • 10 redenen waarom Ian Somerhalder een lekker ding is

  • The Vampire Diaries krijgt misschien een tweede spin-off

  • Heartbreaking: zo zou the Vampire Diaries in eerste instantie eindigen

  • Eerste trailer van The Vampire Diaries spin-off 'Legacies'

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen