WINNEN: Een UFO Smart Mask-behandeling apparaat

Wij hebben weer een hele mooie winactie voor jullie. Deze winactie is net even iets anders dan dat je van ons gewend bent, maar daarom niet minder leuk! Dit keer geven wij geen boeken weg, maar mogen wij iemand verwennen met een UFO Smart Mask-behandeling apparaat. Ideaal om jouw mooie gezichtje mee te behandelen!

Het wordt buiten steeds guurder weer en ons gezicht wordt daar elke dag aan blootgesteld. Hierdoor is jouw huid misschien wel een beetje droog geworden? Dan is een UFO masker de oplossing! UFO is een slim gezichtsmasker. Het is ontworpen om een 20 minuten duurende maskerbehandeling om te zetten in een behandeling van maar 90 seconden. Met verschillende technieken wordt ervoor gezorgd dat jouw huid binnen de kortste keren weer helemaal zacht en stralend is. Meer informatie over de UFO vind je hier. Bij de UFO worden maskers van Youth Junkie gegeven! De UFO's zijn in de kleur magenta beschikbaar.

Klinkt jou dit als muziek in de oren en kan jij wel een UFO gebruiken voor jouw gezicht? Dan hebben wij heel goed nieuws voor jou. Wij mogen namelijk één iemand gelukkig maken met een UFO Smart Mask-behandeling apparaat t.w.v. €279. Wie weet tover jij jouw badkamer straks om tot een kleine beautysalon met een echte UFO!

Wat moet je doen om kans te maken?

Log in met je Chicklit account, laat ons weten waarom jij wel een UFO Smart Mask-behandeling apparaat kan gebruiken en vul je naam, e-mailadres en adres in. Heel veel succes en wie weet ben jij straks wel de eigenaar van dit prachtige apparaat! Meedoen kan tot en met 30 december.

De winnaar krijgt van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

  • Zoektocht naar columniste: de shortlist

  • Waan je in Fiona’s wereld & win een reis naar Wales! {afgelopen}

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen