Win kaarten voor het lezersevent met Karin Slaughter

Karin Slaughter is een grote naam onder de thrillerauteurs. Met onder andere haar Will Trent-serie heeft ze een grote schare fans verzameld. Als thrillerliefhebber heb je waarschijnlijk wel eens een boek van deze succesvolle auteur gelezen. Voor de fans van Karin Slaughter is er nu goed nieuws. Binnenkort is zij in Nederland en in samenwerking met BookSpot mogen wij 5 kaarten weggeven voor dit evenement!

Op 4 juni verschijnt er een nieuw boek van Karin Slaughter, namelijk Laatste Weduwe. In deze thriller verandert een onschuldig uitje in een nachtmerrie wanneer Michelle Spivey wordt ontvoerd terwijl ze met haar dochter aan het winkelen is. De politie zet een grote zoekactie op touw en haar partner doet een emotionele oproep in de media, maar Michelle is en blijft spoorloos. Een paar weken later, op een rustige zondagmiddag, worden Will Trent en Sara Linton plotseling opgeschrikt door het geluid van explosies. Ze gaan erop af, maar binnen no time loopt alles volledig uit de hand: Sara wordt gekidnapt en Will moet noodgedwongen undercover. De situatie voert hen naar een afgelegen plek in de bergen, naar de vreselijke waarheid over het lot van Michelle en een moordzuchtige radicale groepering...

Om dit boek te promoten komt Karin Slaughter naar Nederland en daar kan jij bij zijn, dus lees snel verder!

Winnen

Ben jij fan van Karin Slaughter en zou jij haar dit jaar willen ontmoeten? Op zondag 9 juni organiseert BookSpot in samenwerking met Vriendin een exclusief event in Amsterdam met schrijfster Karin Slaughter. Soraya Vink interviewt Karin, er is gelegenheid om vragen te stellen en op de foto te gaan. Ook is haar nieuwe boek Laatste weduwe te koop en kun je deze laten signeren. En wij mogen maar liefst 5 kaarten voor dit evenement aan jullie weggeven!

Wat moet je doen om te winnen?

Log in met je Chicklit account, laat ons weten waarom jij een kaartje voor het lezersevent van Karin Slaughter wilt winnen en vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Heel veel succes en wie weet sta jij straks oog in oog met deze fantastische auteur! Meedoen kan tot en met 24 mei. 

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Deze series zijn wereldwijd het populairst op Netflix

  • 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

  • De 10 grappigste Disney personages!

  • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

  • Doni en de kracht van de blauwe veer - Dwight van van de Vijver

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen