Win: The 100 seizoen 3 & 4

Ben jij groot fan van Clarke, Bellamy, Raven, Octavia en de rest? En wil jij ontzettend graag The 100 seizoen 3 & 4 kijken wanneer je maar wilt? Dan móét je echt meedoen met onze winactie, want dan maak je namelijk kans op de dvd-boxen van deze twee seizoenen! En meedoen is heel erg simpel, dus lees snel verder wat je moet doen om The 100 seizoen 3 & 4 te winnen!

The 100 seizoen 3

De offers en hartverscheurende keuzes van The 100 hebben iedereen voor altijd veranderd. Wanneer ze hun plaats op het spel zetten in deze gevaarlijke nieuwe wereld, blijven ze met fysiek gevaar en morele dilemma's geconfronteerd worden. De uitdagingen gaan zelfs nog verder in seizoen drie omdat zij niet alleen bepalen wat voor soort leven ze zullen opbouwen, maar ook wat het hen uiteindelijk gaat kosten.

The 100 seizoen 4

Aan het begin van seizoen vier komt de waarheid hard aan bij de overlevenden. De kernreactoren op aarde smelten en zullen binnenkort de atmosfeer in lichterlaaie zetten. Is er nog wel iets over voor onze helden om voor te vechten? Kunnen ze blijven hopen nu het einde onvermijdelijk lijkt? Zullen hun dagen in het teken staan van overleven? Of gebruiken ze hun tijd om toch nog een oplossing te vinden? De inzet is nog nooit zo hoog geweest. Samenwerkingen zijn kwetsbaar en de samenleving staat aan de rand van de afgrond. The 100 is vernieuwd voor een 5de seizoen.

Hoe maak je kans op The 100 seizoen 3 & 4?

Laat ons hieronder weten waarom jij The 100 seizoen 3 & 4 wil winnen en wie jouw favoriete personage uit de serie is! Wij zijn ontzettend benieuwd naar je antwoord. Vul ook je naam, adres en e-mailadres in. Dan kunnen we je een berichtje sturen als je hebt gewonnen. De winactie loopt tot 4 november 2019.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen. 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

  • Zoektocht naar columniste: de shortlist

  • De laatste aflevering van The 100 seizoen 7 verklaart een groot mysterie

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen