• Home
  • Lifestyle
  • Winnen
  • Winnen: 15x 2 kaartjes voor het Sophie Kinsella Christmas Shopaholic Lezersevent

Winnen: 15x 2 kaartjes voor het Sophie Kinsella Christmas Shopaholic Lezersevent

Sophie Kinsella is één van de populairste chicklitauteurs en heeft al ontzettend veel boeken op haar naam staan. Ze is heel erg populair geworden door haar Shophalic-serie en binnenkort verschijnt het allernieuwste deel, Christmas Shopaholic, in de winkels! Om haar nieuwste boek te promoten komt Sophie Kinsella naar Amsterdam en jij kan daar bij zijn. Dus lees snel verder!

Bron: The House of Books

 

Over Christmas Shopaholic

Becky Bloomwood is dol op kerst. Het gaat altijd hetzelfde: haar ouders verzorgen het diner en de buren komen langs in vreselijke kersttruien. Maar dit jaar lijkt alles anders, Becky's ouders verhuizen en vragen Becky het diner te organiseren. Wat kan er nou misgaan? Haar zus Jess eist vegan kalkoen, haar man Luke vraagt alweer aftershave en Minnie wil een heel specifieke picknickmand - en dan verschijnt er ook nog onverwacht een ex-vriendje met zijn opdringerige nieuwe vriendin, en hun motieven zijn verre van duidelijk... Wordt het een chaos of lukt het Becky er een fijne kerst van te maken?

 

Het Sophie Kinsella Christmas Shopaholic Lezersevent

Op zondag 8 december is Sophie Kinsella, ter gelegenheid van haar nieuwe feelgoodroman Christmas Shopaholic, voor een interview in Amsterdam. Sophie Kinsella zal geïnterviewd worden door niemand minder dan Daphne Deckers. Lijkt het jou super leuk om hierbij aanwezig te zijn? Dat kan, want wij geven15 x 2 kaartjes weg voor dit evenement. Onder het genot van heerlijke kerstkransjes, marshmallows en warme chocolademelk kan jij dus Sophie Kinsella ontmoeten! Na afloop kun je het boek kopen, met Sophie Kinsella op de foto én je boek laten signeren!

 

Wanneer?

Het Sophie Kinsella Christmas Shopaholic lezersevent vindt plaats op zondag 8 december van 13:30 uur tot 16:00 uur! Je wordt verwacht in de Beethovenstraat 200 in Amsterdam en de dresscode is Christmas Shopaholic. Geheel in stijl van Sophie Kinsella’s nieuwste boek dus!

 

Hoe maak je kans op 2 kaartjes?

Ben jij groot fan van Sophie Kinsella en kan jij niet wachten om haar te ontmoeten? Laat dan hieronder je naam, adres en e-mailadres achter. Wees er snel bij, want vol = vol. Aanmelden kan tot en met 21 november. Als je wordt ingeloot krijg je op 25 november een uitnodiging voor 2 personen. Dus je kan er samen met een vriend(in) naartoe!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Speciaal voor Valentijnsdag: Valentijn Blues

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

  • Zoektocht naar columniste: de shortlist

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen