Winnen: 10x Christmas Shopaholic van Sophie Kinsella - Gesigneerd!

Op 12 november is Sophie Kinsella's nieuwste boek, Christmas Shopaholic, verschenen. Een heerlijk boek voor de feestdagen en een boek dat niet mag ontbreken in de collectie van iedere Sophie Kinsella-fan! Wij hebben nu heel erg leuk nieuws voor jullie, want wij mogen 10 gesigneerde exemplaren van Christmas Shopaholic aan jullie weggeven. Die kans mag je natuurlijk niet aan je neus voorbij laten gaan.

Wil jij Sophie Kinsella ontmoeten? Dat kan! Wij geven namelijk 15x 2 kaartjes weg voor het Sophie Kinsella Christmas Shopaholic Lezersevent op 8 december! Aanmelden kan HIER.

Waar gaat Christmas Shopaholic over?

Becky Bloomwood is dol op kerst. Het gaat altijd hetzelfde: haar ouders verzorgen het diner en de buren komen langs in vreselijke kersttruien. Maar dit jaar lijkt alles anders, Becky's ouders verhuizen en vragen Becky het diner te organiseren. Wat kan er nou misgaan? Haar zus Jess eist vegan kalkoen, haar man Luke vraagt alweer aftershave en Minnie wil een heel specifieke picknickmand - en dan verschijnt er ook nog onverwacht een ex-vriendje met zijn opdringerige nieuwe vriendin, en hun motieven zijn verre van duidelijk... Wordt het een chaos of lukt het Becky er een fijne kerst van te maken?

Bron: The House of Books

Winnen?

Om een een gesigneerd exemplaar van Christmas Shopaholic van Sophie Kinsella te winnen hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden: "Wat is jouw favoriete boek van Sophie Kinsella en waarom?"

Log in met je Chicklit account en laat ons weten wat jouw antwoord op de vraag is. Vul vervolgens je naam, e-mailadres en adres in. Heel veel succes en wie weet ben jij straks wel de eigenaar van een gesigneerd exemplaar van Christmas Shopaholic. Meedoen kan tot en met 8 december 2019.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • De leukste Perkamentus memes

  • De beste sterke vrouwelijke hoofdrollen in een fantasyboek

  • 15 herkenbare tweets over het vertrek van Regé-Jean Page uit Bridgerton

  • Zo staat het ervoor met deze boekverfilmingen o.a. Huis van nacht, Clueless en Hitchhikers Guide to the Galaxy

  • Ik vergeet je niet - Gillian King

Gerelateerde artikelen

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

  • Chicklit top-5: juni

  • Young Adult top-5: juli

  • Speciaal voor Valentijnsdag: Valentijn Blues

Zoek in artikelen