Winnen: 10x Het Chicklit.nl boek van het jaar 2019 'De nachtroos'

Aan het einde van 2019 mochten wij eindelijk aan jullie bekendmaken welk boek het Chicklit.nl boek van het jaar 2019 is geworden. Met trots konden wij jullie vertellen dat De nachtroos van Lucinda Riley deze felbegeerde titel wist binnen te slepen. Om dit met jullie te vieren mogen wij, van uitgeverij Xander, 10 exemplaren van het boek aan jullie weggeven!

Het oordeel van de jury

De meningen van de juryleden waren bij de 'Chicklit.nl boek van het jaar 2019' verkiezing erg verdeeld, maar uiteindelijk konden ze er niet omheen dat De nachtroos het beste boek van 2019 bleek te zijn! Het onderwerp van De nachtroos is namelijk erg mooi. Je komt veel te weten over het India van vroeger, maar ook over Engeland. Je kan merken dat Lucinda Riley veel onderzoek heeft gedaan om de verschillende thema's zo gedetailleerd mogelijk weer te geven. De verhaallijn in De nachtroos wisselt continu tussen het heden en het verleden. Deze wisselingen zijn mooi gedaan en passen goed bij de sfeer van het boek. Je wilt weten hoe beide verhaallijnen verder gaan. Hier en daar zijn de beschrijvingen misschien een beetje te langdradig, maar dit neemt niet weg dat het verhaal ontzettend origineel en onverwacht is door de verschillende plottwists.

Lucinda Riley is een onvervalste feelgoodschrijfster. Hoewel De nachtroos misschien niet kan tippen aan De Zeven Zussen, speelt dit boek met romantiek en de relaties tussen de verschillende personages! Het is een prachtig verhaal waarin alle verhaallijnen aan het einde mooi samen komen.

Het verhaal

Jaipur, India, 1911. Vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog reist de el arige Anahita met de familie van een rijke vriendin mee naar Engeland. Daar ontmoet ze de jonge Donald Astbury, erfgenaam van het prachtige, afgelegen landgoed Astbury, en zijn sluwe moeder. De reis naar Engeland verloopt door deze ontmoeting heel anders dan Anahita ooit had kunnen denken…

Een eeuw later komt actrice Rebecca Bradley voor een nieuwe film naar het inmiddels vervallen landgoed. Ze hoopt daar te kunnen ontsnappen aan de paparazzi en roddels die haar in Amerika achtervolgen. Tijdens het filmen ontmoet ze de Indiase Ari Malik, die naar Astbury is gekomen op zoek naar zijn familiegeschiedenis. Samen ontrafelen ze de duistere geheimen rond Astbury Hall en komen steeds dichter bij de waarheid die decennialang verborgen bleef.

Bron: Xander

Winnen

Wij willen graag met jullie vieren dat De nachtroos van Lucinda Riley het Chicklit.nl boek van het jaar 2019 is geworden! Wij mogen maar liefst 10 exemplaren van het boek aan onze lezers weggeven! Vul hieronder je naam en adresgegevens in en maak kans op één van de 10 exemplaren. Meedoen kan tot en met 30 januari 2020.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Lucinda Riley kondigt De zeven zussen deel 7 aan

  • Recensie: De zeven zussen

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: dit is de top 3

  • Dit zijn de aankomende boeken van Lucinda Riley

  • Het nieuwste deel van De Zeven Zussen-serie verschijnt volgende week!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen