Winnen: 10x Het Young Adult boek van het jaar 2019 'Koninkrijk van as'

Op 30 december 2019 heeft Chicklit.nl het boek Koninkrijk van as, geschreven door Sarah J. Maas, uitgeroepen tot het beste Young Adult boek van het jaar 2019. Uiteindelijk was het geen hele moeilijke keuze en de juryleden waren het er over eens dat Koninkrijk van as de titel verdiende. Om dit te vieren mogen wij, van Boekerij, 10 exemplaren van Koninkrijk van as weggeven!

Het oordeel van de jury

Koninkrijk van As is het zevende en laatste deel in de Glazen troon-serie van Sarah J. Maas. Ondanks dat er al zoveel boeken aan vooraf zijn gegaan worden de lezers nog steeds verrast met mooie en sterke plotwendingen. Sarah J. Maas neemt de lezer mee op een emotioneel avontuur, waarbij ook zeker gehuild mag worden. Want strijd is niet zonder opoffering en dat is duidelijk te merken in Koninkrijk van As. Mede hierdoor weet Sarah J. Maas de emoties van de karakters goed over te brengen, waardoor je tot diep in je hart geraakt wordt tijdens het lezen. Het verhaal is realistisch en niet alles is perfect in de wereld waarin Aelin leeft. Toch is er ook ruimte voor dromen, hoop en idealisme! Dit contrast maakt van Koninkrijk van As een ijzersterk YA boek. Maar natuurlijk is het verhaal ook doordrenkt van de nodige spanning en actie. Deze is eigenlijk continu aanwezig, maar kent verschillende hoogtepunten. Hierdoor is er voor de lezer bijna geen tijd om op adem te komen. Tot slot zijn ook de karakters ontzettend goed opgebouwd en erg divers. Elk karakter is uniek!

Kortom, Koninkrijk van As is een waardige afsluiting van een immens populaire YA-serie!

Het verhaal

Aelin is gevangengenomen door de Fae-koningin. Ze is opgesloten op een geheime locatie, zonder enige hoop op ontsnapping. Terwijl zij maandenlang martelingen ondergaat, vervolgen haar vrienden hun eigen weg – in Aelins afwezigheid is het aan hen om hun moederland te verdedigen. Maar gelukkig blijft Rowan zoeken naar zijn verloren liefde.

Aelins lot hangt af van haar kracht om zichzelf te bevrijden en te vechten in de ultieme strijd om haar leven. Sommige verbintenissen zullen sterker blijken dan ooit, andere zullen verloren gaan. Eén ding is zeker: alle mysteries rondom Aelin en haar koninkrijk zullen voor eens en altijd onthuld worden.

Bron: Boekerij

Benieuwd naar de rest van de serie of naar andere boeken van Sarah J. Maas? Kijk dan HIER.

Winnen

We laten het natuurlijk niet ongevierd aan ons voorbij gaan dat Koninkrijk van as, geschreven door Sarah J. Maas, het Young Adult boek van het jaar 2019 is geworden! Wij mogen namelijk 10 exemplaren van het boek aan onze lezers weggeven! Vul hieronder je naam en adresgegevens in en maak kans op één van de 10 exemplaren. Meedoen kan tot en met 30 januari 2020.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • De 12 populairste reality series van het moment.

  • Top 10 Dreamworks films die nog steeds geweldig zijn

  • Deze Fan Art laat ons het verdere leven van bekende personages zien

  • The Bodyguard remake in de maak, Lizzo pitcht zichzelf en Chris Evans

  • Einde in zicht voor Grey's Anatomy

Gerelateerde artikelen

  • Boeken zoals Throne of Glass

  • De film van 'Hof van Doorns en Rozen' gaat eraan komen

  • YA fantasy boeken series

  • Boekenreeks De Glazen Troon van Sarah J. Maas wordt een tvserie!

  • Fan favorieten voor de verfilming van A Court of Thornes and Roses van Sarah J. Maas

Zoek in artikelen