Winnen: 10x De chicklit van het jaar 2019 'Ik mis je'

Dit jaar hebben wij voor het eerst een verkiezing gehouden speciaal voor het genre chicklit, omdat wij vinden dat chicklits veel meer aandacht verdienen. En aan het einde van 2019 konden we aan jullie bekendmaken welk boek de chicklit van het jaar 2019 is geworden. Met trots hebben wij jullie verteld dat Ik mis je van Gillian King deze mooie titel wist binnen te slepen. Om dit met jullie te vieren mogen wij, van uitgeverij Zomer & Keuning, 10 exemplaren van het boek aan jullie weggeven!

Het oordeel van de jury

Ik mis je is een prachtig boek over vriendschap en liefde, waarbij je tijdens het lezen vlinders in je buik voelt. Maar Gillian King creëert ook ruimte voor heftige onderwerpen en daarom is het soms moeilijk droog te houden tijdens het lezen. Er zitten hierdoor voldoende verrassende wendingen in het verhaal en de synopsis op de achterkant is pas het topje van de ijsberg! In Ik mis je vertelt Gillian King het verhaal vanuit het heden en verleden. Deze sprongen in de tijd maken Ik mis je erg interessant voor de lezers, het boek houdt hierdoor de aandacht vast. Je móét namelijk weten hoe de verhaallijnen in zowel het heden als in het verleden zich ontwikkelen. Gillian King heeft in Ik mis je erg leuke karakters gecreëerd en in de loop van het verhaal worden het je vrienden. Het worden écht mensen die dichtbij je staan.

Ik mis je wegleggen of er even niet aan denken is zeker een 'mission impossible'. Dit boek bevat dan ook alle ingrediënten om de perfecte chicklit te zijn!

Het verhaal

Als na het uitgaan Charlottes beste vriendin Bo omkomt door een auto-ongeluk dat zij overleeft, wordt ze gek van schuldgevoel. Charlie vertrekt uit Wassenaar en probeert haar leven op te bouwen los van Bo en los van Carsten, Bo's broer op wie ze in stilte verliefd is. Dan valt ze voor de mooie praatjes van James, een jongen van wie iedereen kan zien dat hij slecht nieuws is. Charlie raakt steeds verder verwijderd van Carsten en steeds meer in de greep van James. Het lukt haar niet om dit te doorbreken. Tot ze tien jaar later terugkeert naar Wassenaar.

Bron: Zomer & Keuning

Winnen

Wij willen graag met jullie vieren dat Ik mis je van Gillian King de chicklit van het jaar 2019 is geworden! Wij mogen maar liefst 10 exemplaren van het boek aan onze lezers weggeven! Vul hieronder je naam en adresgegevens in en maak kans op één van de 10 exemplaren. Meedoen kan tot en met 30 januari 2020.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

  • Campinggasten – Liz Ouwens

  • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

  • Liefde in het spel - Elena Armas

  • Voor altijd regen - Meke Levenga

Gerelateerde artikelen

  • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

  • Winnen: 10x Het Feelgood boek van het jaar 2021 'Ik vergeet je niet'

  • Feelgood boeken voor als je down bent van de lockdown

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

  • Naar deze feelgoodboeken kijken we uit in 2022

Zoek in artikelen