Winnen: 3x Uitverkoren van Veronica Roth

Heb jij ook zo genoten van de Divergent-trilogie van Veronica Roth? Dan is er goed nieuws! Deze auteur heeft nu haar eerste Fantasy boek voor volwassenen uitgebracht, genaamd Uitverkoren. En wij hebben nog meer goed nieuws, want we mogen maar liefst drie mensen blij maken met een exemplaar van dit boek! Lees snel verder en ontdek wat je moet doen om kans te maken op Uitverkoren van Veronica Roth.

Waar gaat Uitverkoren over?

Ergens vlak bij Chicago drong op een duistere dag het kwaad de wereld binnen en bracht chaos en verwoesting. Vijf schijnbaar doodgewone tieners – Sloane, Matt, Ines, Albie en Esther – werden opgeroepen zich te melden. Eén van hen zou "de uitverkorene' zijn die de wereld kon redden. En waar of niet, het werkte: het kwaad werd verslagen en de aarde was veilig.

Tot nu. Tien jaar later is de wereld de tragedie bijna vergeten. Maar Sloane niet. Zij wordt nog elke dag achtervolgd door haar verleden: letterlijk, door de paparazzi die haar maar niet met rust laten, en figuurlijk, door het kwaad dat haar nog altijd nachtmerries bezorgt. Op het tienjarig jubileum van hun overwinning slaat het noodlot opnieuw toe: een van de vijf overlijdt. En als de overige vier zich verzamelen voor de begrafenis, op de plek waar het tien jaar geleden allemaal begon, doen ze een huiveringwekkende ontdekking die alles op losse schroeven zet.

Winnen

Ben je na het lezen van de samenvatting helemaal enthousiast geworden over het boek? Doe dan snel mee met de winactie en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en laat weten waarom jij het nieuwste boek van Veronica Roth wil winnen! Meedoen kan tot en met 31 juli 2020.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

 

Lees ook: Winnen: 5x Koud als sneeuw van Gena Showalter

Nieuwste artikelen

  • 15 herkenbare tweets over het vertrek van Regé-Jean Page uit Bridgerton

  • Zo staat het ervoor met deze boekverfilmingen o.a. Huis van nacht, Clueless en Hitchhikers Guide to the Galaxy

  • Ik vergeet je niet - Gillian King

  • Een man met goede schoenen - Rob van Essen

  • Mijn lieve gunsteling - Marieke Lucas Rijneveld 

Gerelateerde artikelen

  • De top 10 beste boekverfilmingen

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Win kaartjes voor de wereldpremière van 'The Letter for the King'

  • Winnen: Bridgerton deel 1 t/m 5

  • Winnen: 10x Het Feelgood boek van het jaar 2020 'Tegen beter weten in'

Zoek in artikelen