Winnen: His Dark Materials seizoen 1

De Noorderlicht trilogie van Philip Pullman is verfilmd tot een serie! Het eerste seizoen van deze serie, genaamd His Dark Materials, is nu uitgekomen op dvd en blu-ray. Wij mogen de blu-ray (let op! deze kan niet in een normale dvd speler worden afgespeeld) weggeven aan onze volgers. Lees snel verder en ontdek wat je moet doen om kans te maken op het fantastische eerste seizoen van His Dark Materials

Waar gaat His Dark Materials over?

In His Dark Materials seizoen 1 maken we kennis met Lyra Belacqua. Ze leeft in een wereld waar alle mensen een zogeheten daemon hebben. Een daemon is een deel van je ziel in de vorm van een dier dat bij je persoonlijkheid past. Wanneer Lyra’s beste vriend Roger vermist raakt besluit ze op zoek te gaan naar zijn ontvoerders. Al snel ontdekt ze dat er nog veel meer kinderen ontvoert zijn en onderneemt ze een gevaarlijke reis naar het noorden om Roger te vinden. Maar of dat gaat lukken?

Winnen

Ben je na het lezen van de samenvatting helemaal enthousiast geworden over deze serie? Doe dan snel mee met de winactie en wie weet ben jij straks de winnaar van de blu-ray van His Dark Materials seizoen 1. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en laat weten waarom jij het deze serie op blu-ray wil winnen! Meedoen kan tot en met 30 september 2020.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

  • Boek van het Jaar 2012: stem op jouw favoriet!

  • Win kaartjes voor de wereldpremière van 'The Letter for the King'

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

  • Zoektocht naar columniste: de shortlist

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen