Winnen: Moederdag boekenpakket

Met moederdag zetten we alle moeders in het zonnetje! Dit is dé dag om haar eens goed te verwennen en te laten zien hoeveel je van haar houdt. Wij geven daarom voor Moederdag een heus Moederdag boekenpakket weg! Met dit boekenpakket kun je je moeder goed verwennen. Lees snel verder om te ontdekken welke boeken er in dit pakket zitten en wat je moet doen om kans te maken. 

Wat zit er in het Moederdag boekenpakket?

In het pakket zitten twee boeken waarmee je je moeder even helemaal in de watten kunt leggen. Deze boeken zijn perfect om even te ontspannen!

Het eerste boek dat in het pakket zit is De chocolatiers van Jan Moran. Het verhaal speelt zich in 1953 in San Francisco af. Celina Savoia is zeer aangedaan door de voortijdige dood van haar echtgenoot, een professionele chocolatier. Ze besluit hun jonge zoon mee te nemen naar de zonnige Italiaanse Amalfi kust, om kennis te maken met de familie van zijn vader. Maar als ze begint aan een magisch, romantisch bestaan van chocolade maken aan zee, omringd door een liefhebbende familie, begint ze te vermoeden dat haar man niet de geliefde zoon en broer was om wie ze rouwen. Hoewel een tweede kans op liefde binnen handbereik is, houdt het mysterie van de ware identiteit van haar man Celina tegen. Ze is vastbesloten om de waarheid te achterhalen. Samen met de broer van haar man gaat Celina, op zoek naar het verleden, naar een afgelegen Zuid-Amerikaanse cacaoplantage. Daar moeten ze het bedrog onder ogen zien dat hun levens dreigt te vermorzelen.

Het tweede boek in het pakket is De vlinderkamer van de razendpopulaire auteur Lucinda Riley. Het verhaal gaat over Posy Montague. Haar leven staat in het teken van de natuur: als kind ving ze vlinders met haar vader, ze was de eerste vrouwelijke studente plantkunde aan Cambridge en tegenwoordig is ze altijd te vinden in haar prachtige tuin. Maar het bijbehorende landhuis van haar familie raakt in verval, en Posy moet de pijnlijke beslissing nemen het landgoed te verkopen.
Dan keert Posy's eerste liefde, Freddie, terug in haar leven. Vijftig jaar geleden brak hij haar hart, maar nu zoekt hij weer contact. Welk geheim draagt hij met zich mee? En wat heeft het statige landgoed van Posy's familie daarmee te maken?

Winnen: Moederdag boekenpakket

Hoe maak je kans?

Is dit pakket echt iets voor jouw moeder? Doe dan snel mee! Laat hieronder weten waarom jouw moeder dit pakket verdient en vul je naam en adresgegevens in. Wie weet kan jij dan jouw moeder verrassen met dit mooie pakket! Meedoen kan tot en met 4 mei.

 

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

 

Nieuwste artikelen

  • Wie schrijft die blijft - Tamara Haagmans

  • Het smalle pad van verlangen - Patrick Rothfuss

  • De prinses - Wendy Holden

  • De vrouwen van het wijndomein - Linda Winterberg

  • Liefs van mij – Jessica Saunders

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

Zoek in artikelen