Win 3 maanden gratis Storytel

Boeken lezen wij in alle soorten en maten. Of het nu een fysiek boek, een e-book of een luisterboek is, zolang het een goed verhaal heeft verslinden wij het met gemak! Vooral aan het luisteren van luisterboeken zit een groot voordeel, want alle saaie taken worden zo een stuk leuker! Heb jij altijd al eens een luisterboek willen uitproberen? Dan is er goed nieuws! Wij geven nu namelijk 3 maanden gratis Storytel weg!

Storytel

Je hebt vast wel eens van Storytel gehoord. Via deze app kun je namelijk door middel van een abonnement onbeperkt naar luisterboeken luisteren. Storytel heeft maar liefst meer dan 500.000 audioboeken die je kunt beluisteren en tevens kun je via de app ook e-books lezen. Er is dus voor iedereen genoeg keuze! Of je nu van thrillers, romans, feelgood of juist fantasy boeken houdt, voor iedereen zit er wel een boek tussen! Weet je niet of een luisterboek echt iets voor je is? Dan hebben wij een leuke actie. Je kunt namelijk via DEZE LINK Storytel een maand gratis uitproberen! Kom je erachter dat Storytel niks voor je is dan kun je het na een maand kosteloos weer opzeggen. Vind je Storytel wel geweldig dan hoef je niks te doen en wordt je abonnement automatisch verlengd. Na de gratis periode betaal je €11,99 euro per 30 dagen.

Bron: Pexels, Stas Knop

 

3 maanden gratis Storytel winnen

Maar dat is nog niet alles! Naast dat wij iedereen een maand gratis Storytel aanbieden maak je nu ook nog eens kans op 3 maanden gratis Storytel. Hoe gaat dat in zijn werk? Meld je via DEZE LINK aan voor een maand gratis Storytel. Iedereen die zich hiervoor aanmeldt maakt namelijk kans op 3 maanden gratis Storytel! Het enige wat je dan nog hoeft te doen is hieronder je naam en het emailadres in te vullen waarmee je je voor een maand gratis Storytel hebt opgegeven. En dat is het! Wij kiezen dan uit iedereen die zich voor een maand gratis Storytel heeft ingeschreven de winnaar uit. Heb je geen account op onze website maar wil je wel meedoen? Dan kun je ons ook een mail sturen vanaf het mailadres waarmee je je hebt opgegeven voor het Storytel account. Je kan de mail sturen naar info@chicklit.nl t.a.v. Storytel winactie.

 

 

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

 

Bron thumb: Pexels, Stas Knop

Nieuwste artikelen

  • Top 12 erotische speelfilms

  • Virgin River seizoen 3 alles wat je wil weten

  • De nieuwe Lord of the Rings film: The War of the Rohirrim komt eraan

  • Deze Harlan Coben boeken worden verfilmd

  • Lucinda Riley auteur van De Zeven Zussen is op 55-jarige leeftijd overleden

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: Bridgerton deel 1 t/m 5

  • Winnen: De beproevingen van Apollo-serie van Rick Riordan

  • Adembenemende bibliotheken waar elke boekenwurm moet zijn geweest 

  • Winnen: 10x Het Feelgood boek van het jaar 2020 'Tegen beter weten in'

  • Winnen: 10x kaartjes Wolfcon ter waarde van 100 euro per stuk!

Zoek in artikelen