Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

De feelgoodauteur Charlotte de Monchy heeft weer een nieuw boek uitgebracht! Haar nieuwe boek Beter laat dan nooit is verschenen. En om de release van dit nieuwe boek te vieren hebben wij een leuke winactie voor jullie, want wij mogen namelijk 3x het boek Beter laat dan nooit weggeven! Ben jij een grote fan van Charlotte de Monchy en wil je haar nieuwste boek in de kast hebben staan? Of heb je nog nooit iets van deze auteur gelezen, maar wil je wel kennismaken met haar boeken? Doe dan snel mee met onze winactie!

Waar gaat Beter laat dan nooit over?

Als Merle hoort dat haar hippie-oma haar enige bezit, het oude statige huis op de rotsen van Cornwall, heeft verkocht aan een investeerder, vreest ze dat de oude vrouw het slachtoffer is geworden van een harteloze oplichter. Hoewel Merle – een succesvolle internetondernemer en een no-nonsense type – gemengde gevoelens heeft over de kleurrijke levensstijl van haar artistieke, hasj rokende oma, besluit ze toch af te reizen naar het kleine dorpje waar ze als kind vele zomers doorbracht. Want als het om zaken gaat, beschouwt ze zichzelf als de aangewezen persoon om haar bij te staan.

Als de investeerder die haar oma heeft uitgekocht James Miller blijkt te zijn, de pestkop van het dorp die vroeger kwallen in haar zwembroek duwde, is Merle dubbel gemotiveerd hem een lesje te leren. Helaas blijkt hij ineens ook de kleinzoon van oma’s nieuwe grote liefde te zijn, wat de situatie ingewikkeld maakt. Helemaal als ze min of meer gedwongen wordt om samen met hem een verrassingsbruiloft te organiseren voor de bejaarde geliefden.

Winnen

Ben je na het lezen van de samenvatting helemaal enthousiast geworden over het boek? Of ben je groot fan van Charlotte de Monchy en wil je haar nieuwste boek ook in de kast hebben staan? Doe dan snel mee met de winactie en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en laat weten waarom jij het nieuwste boek van Charlotte de Monchy wil winnen! Meedoen kan tot en met 27 juni 2021.

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

 

Nieuwste artikelen

  • De jacht op de groene diamant - Barbara Laban

  • De bloemist – C.L. Pattison

  • De mooiste tijd van je leven - Esther Verhoef

  • A Touch of Ruin - Scarlett St. Clair

  • De vrouw in het blauw - Elly Griffiths

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Bekende auteurs die begonnen bij Chicklit.nl!

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen