Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

Op Storytel kun je genieten van ontzettend veel mooie, leuke, grappige, spannende en fantasievolle luisterboeken. Een van de boeken die je op Storytel kunt luisteren is The Vampire Diaries van L.J. Smith! Sinds 14 juni wordt elke twee weken een nieuw deel van The Vampire Diaries boekenreeks op Storytel toegevoegd en uiteindelijk kun je dus de hele serie luisteren. Via Chicklit.nl kun je nu ook 30 dagen gratis Storytel luisteren! Wij hebben nu leuk nieuws voor de fans! In samenwerking met Storytel mogen wij een The Vampire Diaries goodiepakket weggeven!

Bron: Storytel

Win The Vampire Diaries goodiepakket

Wil je Storytel uitproberen? Dat kan! Wij bieden namelijk 30 dagen gratis Storytel aan. Alleen als je je via DEZE LINK opgeeft, kun je van die 30 dagen gebruik maken.

Ben je groot fan van The Vampire Diaries? Let dan goed op! Wij mogen een leuk The Vampire Diaries goodiepakket weggeven met daarin een aantal geweldige goodies voor de fans van The Vampire Diaries. Het pakket bestaat uit:

- Spelkaarten

- Zwarte lenzen 

- Vampiertanden

- 'Bloed'drankje (non-alcoholisch) in nep-bloedtransfusiezak 

- 'bloederige' chips

- 1x Vampire Diaries x Storytel totebag 

- 1x giftcard voor gratis Storytel abonnement voor 3 maanden

Laat hieronder je naam- en adresgegevens achter en laat ons weten waarom jij dit pakket zou willen winnen!

Waar gaat The Vampire Diaries over?

We volgen het verhaal van de twee broers Stefan en Damon, die ten tijde van de Italiaanse renaissance verliefd waren op dezelfde vrouw. Ze vonden de dood in een zwaardduel, maar ontwaakten daarna als vampiers. Eeuwenlang bestreden ze elkaar. Nu zijn ze opnieuw verliefd op hetzelfde meisje, deze keer op het aantrekkelijke tienermeisje Elena. Is Elena sterk genoeg om zich staande te houden in hun allesvernietigende vete?

De serie is exclusief te beluisteren bij Storytel en wordt ingesproken door actrice Barbara Sloesen, die onder andere bekend is van GTST en Zwaar verliefd!. Dit heeft de actrice te zeggen over The Vampire Diaries“Van kind af aan is fantasie mijn grootste vriend geweest. Boeken bezitten de kracht je te laten verdwijnen in een verhaal, je wordt opgeslokt door een andere wereld. Ieder mysterie wordt werkelijkheid en alles is mogelijk. Ik vind het te gek jullie mee te voeren naar een wereld waar vampieren bestaan. In The Vampire Diaries komen al je dromen en nachtmerries uit."

 

Bron thumb: Storytel

Lees ook: Winnen: 3 maanden gratis Storytel

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

Zoek in artikelen