Winnen: 10x Het Fictie boek van het jaar 2021 'Het onzichtbare leven van Addie LaRue'

Net als ieder jaar maakten we eind 2021 de winnaar van de Chicklit.nl Fictie boek van het jaar bekend. Het was spannend, omdat alle drie de boeken die in de top 3 stonden heel goed waren. Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn en dat is Het onzichtbare leven van Addie LaRue van V.E. Schwab! In samenwerking met uitgeverij Boekerij geven wij dit boek 10 keer weg aan onze lezers. Wil jij kans maken op dit geweldige boek? Lees dan verder om te zien hoe jij meedoet aan deze winactie.

Het oordeel van de jury

Bij bijna alle juryleden was Het onzichtbare leven van Addie LaRue favoriet. Zij waren het er dan ook over eens dat dit boek van V.E. Schwab de titel van Chicklit.nl Fictie boek van het jaar verdiende. Waarop hebben de juryleden hun keuze gebaseerd? Allereerst door alle emotie die in het boek zit en je als lezer beetgrijpt. Ook de verslavende schrijfstijl van Schwab werkte hier voor een groot deel aan mee. De karakterontwikkeling van Addie is goed onderbouwt en het personage wordt als het ware de nieuwe beste vriendin van de lezer. Dit is een hele prestatie!

Het verhaal

Het is het jaar 1714. Adeline LaRue woont in Frankrijk en wordt uitgehuwelijkt, maar ze smeekt om een leven in vrijheid en meer tijd. Het goede nieuws is dat haar wens in vervulling gaat, maar het slechte nieuws is dat ze hier een vreselijke prijs voor moet betalen. Addie zal namelijk eeuwig leven, maar dat niet alleen. Ook zal iedereen die haar ontmoet haar vergeten, inclusief haar ouders, die haar uit hun huis jagen.

Onsterfelijk als ze is begint Addie aan een avontuur dat eeuwen duurt en waarop ze meerdere continenten bewoond. Ze moet overal leren overleven, van Parijs tot New York, de achttiende eeuw tot het heden. Ondanks dat haar tijdgenoten geschiedenis schrijven en nooit zullen worden vergeten, vergeet iedereen dat Addie bestaat.

Dan stapt ze op een dag een boekhandel in waar iemand haar - voor het eerst in driehonderd jaar - herkent.


Winnen

Wij willen graag met jullie vieren dat Het onzichtbare leven van Addie LaRue van V.E. Schwab het Chicklit.nl Fictie boek van het jaar 2021 is geworden! Wij mogen maar liefst 10 exemplaren van het boek aan onze lezers weggeven! Je kunt heel gemakkelijk inloggen met Facebook, dus geen gedoe met accounts aanmaken en dergelijke!

Hieronder kun jij je naam en adresgegevens invullen. Wanneer je dat doet, maak je kans op één van de 10 exemplaren. Je kunt meedoen tot en met 31 januari 2022. Ook geven we van het Young Adult en Feelgood boek van het jaar 10 exemplaren weg!

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Wie schrijft die blijft - Tamara Haagmans

  • Het smalle pad van verlangen - Patrick Rothfuss

  • De prinses - Wendy Holden

  • De vrouwen van het wijndomein - Linda Winterberg

  • Liefs van mij – Jessica Saunders

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen