Winnen: 10x Het Feelgood boek van het jaar 2021 'Ik vergeet je niet'

Eind 2021 kwamen we er eindelijk achter wie de winnaar van de Feelgood boek van het jaar 2021 verkiezing was. Het was voor de jury niet gemakkelijk, want alle drie de boeken die genomineerd waren, waren goed. Toch was er eentje die boven de anderen uitsprong en dat was Ik vergeet je niet van Gillian King! Een terechte winnaar van deze verkiezing. Om de winst te vieren geven wij samen met uitgeverij Harper Collins 10 exemplaren van het boek weg! Lees snel verder om te zien hoe jij kans maakt op dit geweldige boek.

Het oordeel van de jury

Het verhaal volgt twee zussen: Maddy in het heden en Elise 14 jaar geleden. De afwisseling tussen de perspectieven zorgt voor een sterke opbouw en een goed beeld van de relatie tussen Maddy en Elisa. Ook maakt de afwisseling nieuwsgierig en spannend. Gillian King heeft een feelgood weten te maken terwijl ze daarin een heel zwaar thema heeft toegevoegd, waardoor Ik vergeet je niet een boek is met een traan en een lach - en daardoor de perfecte feelgood. De schrijfstijl is toegankelijk en prettig leesbaar. De lezer sluit Maddy en Frenkie echt in het hart door de wijze waarop King de personages neerzet. Er zit veel emotie in het boek en daardoor is het aangrijpend. Ik vergeet je niet zet je als lezer aan het denken. De perfecte combinatie van ontspannen kunnen lezen en geboeid blijven door de thema's en details. Ik vergeet je niet is prachtig en vol emotie geschreven en heeft een prachtig einde.

Het boek heeft gewonnen doordat de meeste juryleden de combinatie van humor en het feelgood element samen met het bespreekbaar maken van de heftige thema's een heel mooie combinatie vonden.

Het verhaal

Ondanks dat haar zus Elisa overleden is, staat Maddy nog steeds in de schaduw van haar grote zus, die door hun ouders op handen en voeten gedragen werd. Elisa was overal goed in en dat was voor Maddy zeker niet gemakkelijk. Het huis van haar ouders is een soort museum wat alleen maar aan Elisa doet denken. Dat is natuurlijk voor Maddy niet fijn en erg confronterend. Vooral omdat haar ouders haar eigenlijk niet zien staan...

Wanneer Maddy in de stad de ex van haar zus tegen het lijf loopt, herkent ze hem meteen. Frenkie doet er wat langer over om te plaatsen wie zij is. Maddy voelt zich heel erg tot de sexy Frenkie aangetrokken, maar wat haar betreft is hij verboden terrein. Wat is er tussen hem en haar zus gebeurd, is hij wel te vertrouwen? Toch is de aantrekkingskracht tussen hen te groot om bij elkaar weg te blijven. Langzaam ontdekt Maddy meer over het leven en de dood van haar zus. Dit is zeker niet gemakkelijk voor haar, maar geeft het haar eindelijk de kand om het verleden achter zich te laten?

Winnen

Om te vieren dat Ik vergeet je niet van Gillian King het Feelgood boek van het jaar 2021 is geworden geven wij maar liefst 10 exemplaren van dit geweldige boek weg. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en maak kans op één van de 10 exemplaren. Meedoen kan tot en met 31 januari 2022. We geven ook 10 exemplaren weg van het Fictie en Young Adult boek van het jaar!

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Het smalle pad van verlangen - Patrick Rothfuss

  • De prinses - Wendy Holden

  • De vrouwen van het wijndomein - Linda Winterberg

  • Liefs van mij – Jessica Saunders

  • Tijden van amandelbloesem – Carmen Bellmonte

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Bekende auteurs die begonnen bij Chicklit.nl!

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

Zoek in artikelen