Winnen: 10x Het Young Adult boek van het jaar 2021 'De Erfenis'

De winnaar van de Chicklit.nl Young Adult boek van het jaar verkiezing 2021 werd eind december bekend gemaakt. Wij kunnen jullie met trots vertellen dat Het Hawthorne-mysterie 1 - De Erfenis de verkiezing gewonnen heeft. In samenwerking met uitgeverij Blossom Books geven wij, om de winst van dit boek te vieren, 10 exemplaren van De Erfenis van Jennifer Lynn Barnes weg! Lees snel verder om te zien hoe jij mee kunt doen aan de winactie.

Het oordeel van de jury

Alle juryleden gaven aan dat ze werden meegesleept door het verhaal. De Erfenis is niet alleen leuk, maar ook spannend en het mysterie rondom het geld en de keuze om het aan Avery na te laten zorgen ervoor dat je door blijft lezen. Ook is de schrijfstijl pakkend en zeer uitnodigend. De Erfenis heeft van begin tot eind een zekere aantrekkingskracht waardoor je het boek eigenlijk niet meer makkelijk loslaat.

Het verhaal

Avery Grambs en haar halfzus zijn niet erg enthousiast over hun toekomst. Het lukt ze namelijk maar net om samen de eindjes aan elkaar te knopen en het lijkt er niet op dat dit beter gaat worden. Dan hoort Avery plotseling dat ze een fortuin heeft geërfd... van iemand die ze helemaal niet kent! Niemand weet waarom zij zo'n groot bedrag van een onbekend persoon heeft gekregen. Het gaat namelijk om miljarden! Het enige wat Avery moet doen om de erfenis van Tobias Hawthorne te krijgen is een jaar lang in Hawthorne House gaan wonen. Zij is echter niet de enige bewoonster... De onterfde familie van Tobias woont nog steeds in Hawthorne House (daaronder ook vier heel knappe kleinzoons) en zoals je zult begrijpen zijn ze niet zo blij met de komst van Avery. Iedereen vraagt zich hetzelfde af: waarom heeft Avery het geld gekregen?

Winnen

Om te vieren dat De Erfenis van Jennifer Lynn Barnes het Young Adult boek van het jaar 2021 is geworden geven wij, in samenwerking met uitgeverij Blossom Books, 10 exemplaren van dit geweldige boek weg. Vul hieronder je naam en adresgegevens in en maak kans op één van de 10 exemplaren. Meedoen kan tot en met 31 januari 2022. We geven ook 10 exemplaren weg van het Fictie en Feelgood boek van het jaar!

De winnaars krijgen van ons een persoonlijk bericht. Indien niet binnen het gestelde termijn gereageerd wordt zullen wij een andere winnaar uitkiezen.

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen